Σπουδαίες εμφανίσεις στην Καλιφόρνια για τον Λευτέρη

 
Σπουδαίες εμφανίσεις στην Καλιφόρνια για τον Λευτέρη
Σπουδαίες εμφανίσεις στην Καλιφόρνια για τον Λευτέρη
tennisnews team Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 - 18:32

Ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα είχε ο Λευτέρης Θεοδώρου στο La Jolla Beach του San Diego στην Καλιφόρνια, όπου φιλοξενείται ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά διπλών των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος για την 2η πιο παλιά διοργάνωση της USTA, τo Annual Pacific Coast Men's Doubles Championship, που γίνεται για 129η φορά!

Στο 129th Annual Pacific Coast Men's Doubles Championship, λαμβάνουν μέρος μερικές από τις καλύτερες ομάδες διπλών στην Αμερική και φυσικά από το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα.

Το ταμπλό του τουρνουά είναι 128άρι και το Πανεπιστήμιο της Oklahoma, το οποίο εκπροσωπεί ο Λευτέρης Θεοδώρου, έλαβε μέρος με 4 ομάδες. Ο Λευτέρης, με συμπαίκτη τον Αμερικανό Brady Draheim, πέρασε 4 γύρους και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η επιτυχία είναι μεγάλη, γιατί στον δρόμο για την 8άδα, το δίδυμο του πανεπιστημίου της Oklahoma κέρδισε την ομάδα του Νο. 2 ζευγαριού του UCLA, τους Max Cressy και Bryce Pereira, καθώς και το Νο. 1 του πανεπιστημίου Stanford, τους Michael Genader και Sameer Kumar, που ήταν στο Νο. 3 του ταμπλό της διοργάνωσης.

Το τελευταίο ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Λευτέρης και ο Draheim πήραν τη νίκη με 2-6, 7-6 (3), 7-6 (5). Και τα δυο πανεπιστήμια (UCLA και Stanford), βρίσκονται ανάμεσα στα 5 καλύτερα της Αμερικής, βάσει κατάταξης.

Τελικά, την προσπάθεια των Θεοδώρου και Draheim σταμάτησαν οι Thomas Fawcett και William Genesen, που ανήκουν στο πανεπιστήμιο του Stanford και είναι στο Νο. 5 του ταμπλό της διοργάνωσης, επικρατώντας με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots