Ήττες για Σκορίλα, Θεοδώρου και Σχινά στο Ηράκλειο

 
Ήττες για Σκορίλα, Θεοδώρου και Σχινά στο Ηράκλειο
Ήττες για Σκορίλα, Θεοδώρου και Σχινά στο Ηράκλειο
tennisnews team Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 18:18

Οι Αλέξανδρος Σκορίλας, Λευτέρης Θεοδώρου και Στέφανος Σχινάς δεν τα κατάφεραν σήμερα στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, παρά τις καλές τους προσπάθειες. Στα διπλά, ο Σκορίλας προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου και πάλεψε απέναντι στον Αμερικανό Alexander Lebedev, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 7-6 (5) έπειτα από 2 ώρες μάχης.

Για τον τελευταίο προκριματικό γύρο αγωνίστηκαν οι Λευτέρης Θεοδώρου και Στέφανος Σχινάς. Ο Θεοδώρου πάλεψε μέχρι και τους τελευταίους πόντους την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε από τον Βρετανό Sean Hodkin με 6-3, 3-6, 10-7. Ο Σχινάς ηττήθηκε από τον Βέλγο Martin Van Der Meerschen με 6-3, 6-2, ωστόσο μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser.

Στα διπλά, οι Σκορίλας και Martin Dimitrov κέρδισαν τους Κορεάτες Yeongseok Jeong και Uisung Park με 6-3, 2-6, 10-4 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Tom Kocevar-Desman και Alexander Lebedev.

Οι Θεοδώρου και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Ρουμάνους Adrian Barbu και Stefan Palosi με 6-3, 7-6 (3), ενώ οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς γνώρισαν την ήττα από τους Κροάτες Admir Kalender και Mile Matic, με 6-3, 3-6, 12-10. Στα διπλά αγωνίστηκε και ο Μάρκος Καλοβελώνης, με συμπαίκτη τον Τσέχο David Poljak, όμως ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Guy Den Heijer και Mick Veldheer, με 7-5, 6-2.

Στα διπλά των γυναικών αγωνίστηκαν σήμερα οι Μαρία Κάλλιστρου και Δήμητρα Παύλου, οι οποίες ηττήθηκαν από το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, την Περουβιανή Dominique Schaefer και τη Βολιβιανή Noelia Zeballos Melgar, με 6-2, 6-0.

Αύριο θα γίνουν οι περισσότεροι αγώνες για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες. Για τη χώρα μας, θα αγωνιστούν οι Άννα Αρκαδιανού, Μαρία Κάλλιστρου, Δήμητρα Παύλου, Μάρκος Καλοβελώνης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αριστοτέλης Θάνος και Στέφανος Σχινάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots