Στα προημιτελικά Ξυλάς, Θάνος και Σακελλαρίδη

 
Στα προημιτελικά Ξυλάς, Θάνος και Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 19:33

Ο Γιάννης Ξυλάς, ο Αριστοτέλης Θάνος και η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκαν στα προημιτελικά των Futures των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Γιάννης Ξυλάς κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Σουηδό, Adam Heinonen, με 6-3, 6-3.

Στη συνέχεια, ο Αριστοτέλης Θάνος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του και κέρδισε τον Ιταλό Samuele Pieri με 6-2, 6-4. Θυμίζουμε πως ο Θάνος χθες απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό και Νο.438 του κόσμου, Orel Kimhi.

Στο τουρνουά των γυναικών, η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισε τη Λετονή Margarita Ignatjeva με 6-3, 6-3.

Σήμερα αγωνίστηκε για τον 2ο γύρο και η Έλενα Κοροκοζίδη, η οποία υπέστη την ήττα στα τρια σετ από την Ισραηλινή Mika Buchnik, με 6-3, 1-6, 6-1.

Στο διπλό σήμερα η Σακελλαρίδη και η Ιταλίδα Irene Lavino κέρδισαν τις Ισραηλινές Mika Buchnik και Alian Zack με 7-6 (1), 6-0 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Στους άνδρες οι Στέφανος Σχινάς και Γιώργος Βάλαρης ηττήθηκαν από τους Seydina Andre και Nicolas Jadoun με 6-4, 6-4.

Αύριο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα η ελληνική μάχη μεταξύ Αριστοτέλη Θάνου και Γιάννη Ξυλά, για μια θέση στα ημιτελικά του μονού ανδρών. Η Σαπφώ Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Nikola Breckova.

Στα διπλά, η Σακελλαρίδη και η Lavino θα αντιμετωπίσουν τις Natalia Siedliska και Nina Vargova, Νο.2 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό, ενώ για τα προημιτελικά του διπλού ανδρών οι Θάνος και Ξυλάς θα παίξουν με τους Νο.4 του ταμπλό, Osgar O'Hoisin και Henrik Wiersholm.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots