Πρόκριση στους "16" για τον Σκορίλα

 
Πρόκριση στους "16" για τον Σκορίλα
© tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 21:41

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach και προκρίθηκε στους "16". Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για τον Δημήτρη Αζωίδη.

O Σκορίλας κέρδισε μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Ισραηλινό Amit Vales στην πρεμιέρα του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach, με 6-0, 1-6, 6-4, για να πάρει σε 1 ώρα και 50 λεπτά την πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Στο κυρίως ταμπλό μπήκε ο Δημήτρης Αζωίδης, ο οποίος κέρδισε τον Δημήτρη Σακελλαρίδη στον τελευταίο γύρο των προκριματικών με 6-3, 6-4. Στο κυρίως ταμπλό μπήκε και ο Μέλιος Ευσταθίου, που κέρδισε τον Καναδό Aurel Ciocanu με 5-7, 6-3, 10-7.

Σήμερα έγινε και ο 1ος γύρος των διπλών, στην 4η και τελευταία εβδομάδα του 24ου Lyttos Beach ITF World Tennis Tour. Οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Λευτέρης Νέος, που ήρθαν με φόρα από τον τίτλο στην Αλαμινό της Λάρνακας, κέρδισαν τους Ισραηλινούς Mark Neyelov και Ben Weintraub με 6-2, 6-2.

Οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης, Νο.2 στο ταμπλό, απέκλεισαν με τη σειρά τους τον Ιρλανδό Michael Agwi και τον Γερμανό Markus Malaszszak με 7-5, 6-2.

Οι Στέφανος Σχινάς και ο Γιώργος Βάλαρης επικράτησαν των Βλαντιμίρ Χόλμπαν και Ανδρέα Πολυχρονόπουλο με 6-0, 6-1, ενώ οι Γιάννης Ξυλάς και Σέργης Κυρατζής απέκλεισαν σε ένα πολύ κλειστό ματς τους Αζωίδη και Ευσταθίου, με 4-6, 7-6 (3), 10-6.

Εκτός έμεινε ο Χρήστος Γκλαβάς και ο Ισραηλινός Ben Chetewy Ungar, που ηττήθηκαν από τους Γεωργιανούς Aleksandre Bakshi και Zura Tkemaladze, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2. Ο Ανδρέας Λοϊζάς και ο Nicholas Campbell ηττήθηκαν τέλος από τον Σενεγαλέζο Seydina Andre και τον Γάλλο Nicolas Jadoun με 6-3, 6-3.

Αύριο στον 1ο γύρο του μονού θα μπει ο Αζωίδης, που θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Gabriel Decamps, No.7 στο ταμπλό. Ο Λοϊζάς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Corban Crowther, ενώ ο Γιάννης Ξυλάς τον Λευτέρη Νέο από την Κύπρο. Θα παίξει και ο επίσης Κύπριος Μέλιος Ευσταθίου, απέναντι στο Νο.2 του ταμπλό, Filip Peliwo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots