Νικηφόρες πρεμιέρες για Μεσοχωρίτου και Θεοδώρου

 
Νικηφόρες πρεμιέρες για Μεσοχωρίτου και Θεοδώρου
Νικηφόρες πρεμιέρες για Μεσοχωρίτου και Θεοδώρου
tennisnews team Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 7:09

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και ο Λευτέρης Θεοδώρου πραγματοποίησαν νικηφόρες πρεμιέρες στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η δεύτερη εβδομάδα του 15th Lyttos beach ITF World Tour ξεκίνησε και οι Μεσοχωρίτου και Θεοδώρου ήταν ανάμεσα στους νικητές της 1ης ημέρας του τουρνουά, στην οποία διεξήχθησαν οι αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο.

Η Μεσοχωρίτου επικράτησε της Μολδαβής Daniela Ciobanu με 6-3, 6-1. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Silvia Saccani και αν κερδίσει θα προκριθεί στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο.

Ο Θεοδώρου αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Adrian Barbu και πήρε τη νίκη με 6-4, 6-2, για να προκριθεί επίσης στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου θα παίξει με τον Αμερικανό Patrick Kypson, No.4 στο ταμπλό.

Αρκετές ήταν οι ελληνικές παρουσίες στα προκριματικά του τουρνουά του Ηρακλείου. Η Ελένη Φασουλά ηττήθηκε από τη Σέρβα Jovana Babic με 7-5, 6-2. Η Ελένη Καμπάνταη ηττήθηκε από την Αρμένισσα Ani Amiraghyan με 6-1, 6-1, ενώ η Ραφαέλα Φούλοπ από την Ιταλίδα Silvia Saccani με 6-1, 6-2.

Στο ανδρικό ταμπλό των προκριματικών, ο Αλέξανδρος Σκορίλας είχε ένα δυνατό παιχνίδι με τον Κύπριο Σέργη Κυρατζή, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-4. Ο Στέφανος Σχινάς "λύγισε" από τον Ιταλό Lorenzo Brunetti με 6-1, 6-4, ενώ ο Αριστοτέλης Θάνος πάλεψε στο tie-break, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Ισραηλινό Shahar Elbaz, με 3-6, 6-3, [10-6].

Πολύ κοντά στην πρόκριση ήταν και ο Σταμάτης Καπίρης, που μετά από ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε, γνώρισε την ήττα από τον Αυστριακό Niklas Rohrer, με 6-2, 1-6, [14-12]. Τέλος, ο Στυλιανός Περδικογιάννης ηττήθηκε από τον Σέρβο Mihailo Popovic, με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots