Πανελλήνιο: Ολοκληρώθηκαν τα διπλά, αύριο οι τελικοί στα μονά (pics)

 
Πανελλήνιο: Ολοκληρώθηκαν τα διπλά, αύριο οι τελικοί στα μονά (pics)
tn team Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 20:29

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Φάνης Κοντόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στο διπλό γυναικών τον τίτλο κατέκτησαν η Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Θεοδώρα Κούσιου. Αύριο οι τελικοί των μονών και του μικτού διπλού.

Ο Αντωνόπουλος και ο Κοντόπουλος κέρδισαν στον σημερινό τελικό στον Ο.Α. Αθηνών τους Βαγγέλη Κυπριώτη και Στέφανο Σχινά με 6-3, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο διπλό ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2023.


Ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Φάνης Κοντόπουλος, 1η θέση διπλό ανδρών


Ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Στέφανος Σχινάς, 2η θέση διπλό ανδρών


Ο Δημήτρης Παλιούρας και ο Πάρης Πεντούσης, 3η θέση διπλό ανδρών

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το διπλό των γυναικών, όπου σε ένα πολύ κλειστό ματς οι Άρτεμις Ασλανισβίλι και Θεοδώρα Κούσιου, επικράτησαν της Μαρίας Ελένης Πούλκα και της Ελένης Τσέτσου με 6-3, 2-6, 10-7.

Την 3η θέση πήραν οι Βασιλική-Νικολία Καμπά και η Σταυρούλα Καμπά, οι οποίες επικράτησαν στον μικρό τελικό των Αλεξάνδρας Μάγια και Ελένης Λαζαρίδου με 6-1, 4-6, 10-8.


Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Θεοδώρα Κούσιου, 1η θέση διπλό γυναικών


Η Μαρία Ελένη Πούλκα και η Ελένη Τσέτσου, 2η θέση διπλό γυναικών


Η Σταυρούλα Καμπά και η Βασιλική Νικολία Καμπά, 3η θέση διπλό γυναικών

Αύριο θα γίνουν οι υπόλοιποι τελικοί, που θα ολοκληρώσουν άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα ιστορικά και όμορφα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών.

Στους άνδρες θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς. Ο Θάνος κέρδισε τον Γιάννη Παπουνίδη με 6-3, 6-2, ενώ ο Ξυλάς επικράτησε του Μιχάλη Σακελλαρίδη με 6-1, 6-0.

Στις γυναίκες, η Ελένη Μτσεντλίτζε ξεπέρασε το εμπόδιο της Ασλανισβίλι με 5-7, 6-3, 6-1 και θα διεκδικήσει άλλον έναν τίτλο την Κυριακή, απέναντι στην Εμμανουέλα Αντωνάκη. Η Αντωνάκη κέρδισε την Πούλκα με 6-1, 6-2.

Τέλος, για το μικτό διπλό η Ελένη Παλιούρα και ο Δημήτρης Παλιούρας κέρδισαν την Άννα Γερασίμου και τον Παναγιώτη Κωστάρα με 2-6, 7-5, 10-8 και μπήκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και τον Παπουνίδη, που πέρασαν με walkover το εμπόδιο της Έλενας Χριστοφή και του Αντωνόπουλου.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ταμπλό και αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots