Ολοκλήρωσε με διάκριση τη σταδιοδρομία της στο Michigan η Μεσοχωρίτου

 
Ολοκλήρωσε με διάκριση τη σταδιοδρομία της στο Michigan η Μεσοχωρίτου
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 10:55

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου ολοκλήρωσε την τελευταία της σεζόν στο University of Michigan με μια καλή παρουσία στο NCAA Singles Championships, προσθέτοντας μια ακόμα διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό της.

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου συμμετείχε στο πολύ μεγάλο NCAA Singles Championships και ολοκλήρωσε την πορεία της στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τη Νο.13 της κατάταξης, Celia-Belle Mohr, με 6-0, 6-2.

Η Μεσοχωρίτου, η οποία εκπροσωπεί τη γυναικεία ομάδα τένις του πανεπιστημίου του Michigan, έχασε τα πρώτα 4 games στο 2ο σετ από την πολύ δυνατή παίκτρια του πανεπιστημίου Vanderbilt. Προσπάθησε στη συνέχεια να επιστρέψει στο ματς και κατάφερε να μειώσει σε 4-2, αλλά στο επόμενο game υπέστη break.

Στον 1ο γύρο του σπουδαίου τουρνουά, η Μεσοχωρίτου είχε κερδίσει τη Νο.34 της κατάταξης, Carolina Gomez Alonso (πανεπιστήμιο Arkansas), με 6-2, 1-6, 6-1. 

Η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε τη σπουδαία τελευταία σεζόν της στο κολεγιακό πρωτάθλημα με 27 νίκες σε 34 αναμετρήσεις (27-7) στα μονά, ενώ στα διπλά είχε ρεκόρ 18-5.

Η Γαλάτεια κατέχει και το ρεκόρ καλύτερου ποσοστού νικών σε μια σεζόν στην ομάδα του πανεπιστημίου του Michigan, αφού την πρώτη της σεζόν, το 2021, είχε ρεκόρ 17-0 νίκες και το άψογο 100%.

Ολοκλήρωσε τη σταδιοδρομία της στο πανεπιστήμιο έχοντας συμπεριληφθεί 2 διαδοχικές χρονιές στο Academic All-Big Ten (2022, 2023) και μια Big Ten Distinguished Scholar (2023), μεταξύ πολλών ακόμα μεγάλων διακρίσεων και μια θέση στο Top 100 της γενικής κατάταξης (Νο.94) το περασμένο εξάμηνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots