"Έλαμψε" ο Σταυρόπουλος στο Ντένβερ

 
"Έλαμψε" ο Σταυρόπουλος στο Ντένβερ
tennisnews team Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 - 13:44

Οι Nebraska Huskers σημείωσαν ακόμα μια νίκη στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των HΠΑ, επικρατώντας με 4-3 των Denver Pioneers στο Ντένβερ. Τη νίκη των Huskers σφράγισε ο Βασίλης Σταυρόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταίος στα μονά και κέρδισε στα δύο σετ τον προσωπικό του αντίπαλο.

Η ανδρική ομάδα τένις του Πανεπιστημίου της Nebraska "άλωσε" το Ντένβερ στο Κολοράντο, όπου κέρδισε τους Denver Pioneers με 4-3, το Σάββατο. Το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο είναι στο Νο64 της σχετικής κατάταξης και αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη για τους Huskers, που "κλείδωσε" από τα χέρια του δικού μας, Βασίλη Σταυρόπουλου.

Ο Έλληνας αθλητής επιλέχθηκε να αγωνιστεί τελευταίος, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Νίκησε "καθαρά" τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Jesse Ruder-Hook, με 6-2, 6-4 και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, αφού μετά από αυτόν τον αγώνα οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με 4-2. Αργότερα οι Pioneers κέρδισαν τον αγώνα των διπλών, δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν η νίκη του Βασίλη.

"Η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και αν και χάσαμε στα διπλά, δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα και χαρακτήρα απόψε ως ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι ψηλά στην κατάταξη, και τώρα θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, μέρα με τη μέρα", τόνισε ο προπονητής των Nebraska Huskers, Kerry McDermott.

Επόμενος αγώνας για τους Nebraska Huskers θα είναι το Σάββατο, στις 14 Φεβρουαρίου στο Ντάλας, απέναντι στο Southern Methodist University.

NEBRASKA HUSKERS - DENVER PIONEERS 4-3

Singles:
Dusty Boyer v. Henry Craig 1-6, 7-5, 7-6
Marc Hermann v. Diogo Rocha 6-4, 6-3
Linus Erhart v. Alex Gasson 7-6, 6-2
Andrew Dzulynsky v. Yannik James 4-6, 6-2, 1-6
Chris Hobgarski v. David Fox 6-1, 5-7, 5-7
Βασίλης Σταυρόπουλος v. Jesse Ruder-Hook 6-2, 6-4

Doubles:
Dusty Boyer/Bradford Zitsch v. Alex Gasson/David Fox 4-4 dnf
Scott Elsass/Linus Erhart v. Diogo Rocha/Yannik James 4-6
Marc Herrmann/Chris Hobgarski v. Jesse Ruder-Hook/Henry Craig 3-6

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots