Νίκη με ελληνικό στοιχείο στο Κεντάκι

 
Νίκη με ελληνικό στοιχείο στο Κεντάκι
tennisnews team Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 - 18:31

Στην πρώτη του φετινή εντός έδρας αναμέτρηση, το Western Kentucky University πέτυχε εντυπωσιακή νίκη απέναντι στο Arkansas State με 5-2, για το κολεγιακό πρωτάθλημα γυναικείου τένις των ΗΠΑ. Η νίκη του WKU είχε έντονο το ελληνικό στοιχείο, αφού κέρδισαν τις προσωπικές τους αναμετρήσεις τόσο η Αντριάνα Χριστοπούλου, όσο και η Ελπίδα Μαλάμου.

Το πανεπιστήμιο του Δυτικού Κεντάκι επιβλήθηκε του Arkansas State με 5-2, στο WKU Tennis Complex, με σημαντική βοήθεια από τις δύο Ελληνίδες που σπουδάζουν εκεί, Αντριάνα Χριστοπούλου και Ελπίδα Μαλάμου.

Η Μαλάμου, η οποία αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, έχασε το πρώτο σετ από την Victoria Pisani, αλλά τελικά έφτασε στην ανατροπή. Με εκκωφαντικό τρόπο έφτασε στη νίκη η Χριστοπούλου, η οποία αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στο WKU και συνέτριψε την Jess Heeps-Eriksen με 6-1, 6-0.

Στα διπλά, οι Emilia Granstrom και Χριστοπούλου κέρδισαν τις Julie Gauguery και Pisani με 8-3, ενώ η Μαλάμου και η Tereza Hejlova επιβλήθηκαν των Tamara Slijepcevic και Sabina Jeresic με 8-2, εξασφαλίζοντας ακόμη έναν πόντο για την ομάδα τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots