Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Μαρκεσίνη

 
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Μαρκεσίνη
tennisnews team Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 - 2:27

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη πραγματοποίησε το πλέον εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε σε όλους τους αγώνες μονών και διπλών που συμμετείχε, στις 4 πρώτες αναμετρήσεις του East Tenesse State University, για το οποίο αγωνίζεται.

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη ξεκίνησε με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα μονά και 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα διπλά, τη σεζόν της στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αγωνίζεται για το East Tenesse State University, βοήθησε την ομάδα της να παραμείνει αήττητη μετά από 4 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Στον πρώτο της αγώνα στα μονά στη σεζόν, η Μαρκεσίνη κέρδισε την Mackenzie LaSure του Appalachian State με 6-3, 7-5. Την προηγούμενη Τετάρτη, η δευτεροετής Ελληνίδα αθλήτρια επιβλήθηκε της Zina Mehikic του Morehead State με 6-0, 2-6, 6-3, ενώ την Κυριακή κέρδισε την Franziska Funke με 6-1, 7-6 και έκανε το 3 στα 3 στους αγώνες των μονών.

Με τη βοήθεια της Μαρκεσίνη, το East Tenesse State University έχει 4-0 στη σεζόν. Η ομάδα του πανεπιστημίου θα επιχειρήσει να διευρύνει το νικηφόρο της σερί την ερχόμενη Κυριακή, όταν και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Emory στο Μπρίστολ του Τενεσί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots