Δύσκολη νίκη με τη βοήθεια της Ιωάννας

 
Δύσκολη νίκη με τη βοήθεια της Ιωάννας
tennisnews team Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 - 17:23

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη πραγματοποίησε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και βοήθησε το East Tennessee State University να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή και να βελτιώσει το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν σε 11-1. 

Το East Tennessee State University επικράτησε με 4-3 του University of North Florida στο Jacksonville της Φλόριντα, παίρνοντας μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη, σε μια σειρά αγώνων που είχαν βρεθεί πίσω με 0-2 και 2-3. Αυτή ήταν η 11η νίκη για τις "Bucs", στις πρώτες 12 αναμετρήσεις της ομάδας στη σεζόν.

Εξαιρετικό και το ρεκόρ της Ιωάννας Μαρκεσίνη, που έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις στα μονά. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο του ανατολικού Τενεσί για δεύτερη χρονιά, επιβλήθηκε της Quetzali Vazquez με 6-4, 6-2.

Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 10 αναμετρήσεις στα μονά στη σεζόν για την Ιωάννα, που ξεκίνησε με ένα σερί 8-0 τη χρονιά, γνώρισε την πρώτη της ήττα την περασμένη εβδομάδα και επέστρεψε αμέσως στις επιτυχίες.

Στα διπλά, η Μαρκεσίνη συνεργάστηκε με την Marina Espana και έχασαν το σετ που έδωσαν από τις Luise Intert και Rafaela Gomez, με 6-2. Το ETSU έχασε στα διπλά, αλλά πήρε 4 νίκες στα μονά και έφτασε στην ανατροπή, για να πάρει αυτή τη δύσκολη νίκη.

UNFW - ETSU 3-4

Μονά:
Noemi Hemmerich - Lyn Yee Choo 6-2, 2-6, 3-6
Michelle Valdez - Regina Nychytailova 6-1, 6-2
Quetzali Vazquez - Ioanna Markesini 4-6, 2-6
Rafaela Gomez - Marina Espana 5-7, 5-7
Luise Intert - Melissa Esguerra 7-5, 6-2
Mariella Calderon - Ana Gerbasi 3-6, 4-6

Διπλά:
Noemi Hemmerich/Quetzali Vazquez - Lyn Yee Choo/Ana Gerbasi 6-3
Luise Intert/Rafaela Gomez - Ioanna Markesini/Marina Espana 6-2
Michelle Valdez/Hannah Fluhrer - Regina Nychytailova/Melissa Esguerra 3-4, δεν ολοκληρώθηκε

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots