Πλησιάζει το Top 50 ο Περβολαράκης!

 
Πλησιάζει το Top 50 ο Περβολαράκης!
Πλησιάζει το Top 50 ο Περβολαράκης!
tennisnews team Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 - 13:59

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ανέβηκε στο Νο. 56 της εθνικής κατάταξης των Ηνωμένων Πολιτειών στα μονά και πλησιάζει τους 50 κορυφαίους του κολεγιακού πρωταθλήματος. Ο 20χρονος Κύπριος τενίστας, είναι αήττητος φέτος στα μονά, εκπροσωπώντας την ομάδα του πανεπιστημίου του Portland.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην κατάταξη του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (Intercollegiate Tennis Association) και αυτή την Τετάρτη ανέβηκε στο Νο. 56 στα μονά.

Το 2017, ο 20χρονος Κύπριος τενίστας δεν έχει ακόμα ήττα, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Έχει δώσει επίσης 3 σετ στα διπλά, κερδίζοντας τα 2 από αυτά.

Ξεκινάει τους αγώνες του University of Portland από την 1η θέση και είναι ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας του και στην πράξη, καθώς δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ στα μονά στα πρώτα 4 παιχνίδια του στη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Νο. 1 της κατάταξης παρέμεινε ο επίσης Κύπριος, Πέτρος Χρυσοχός, ο οποίος εκπροσωπεί με μεγάλη επιτυχία το Wake Forest University και τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο κορυφαίος τενίστας συνολικά, του κολεγιακού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots