Παίχτης της χρονιάς ο Περβολαράκης

 
Παίχτης της χρονιάς ο Περβολαράκης
Παίχτης της χρονιάς ο Περβολαράκης
tennisnews team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 11:59

Ο Μιχάλης Περβολαράκης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην West Coast Conference, μετά και την πολύ πετυχημένη σεζόν που είχε εκπροσωπώντας τους Portland Pilots και το πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ. Ο Μιχάλης συμπεριλήφθηκε επίσης στις καλύτερες ομάδες στα μονά και στα διπλά της περιφέρειας.

Με μια σπουδαία επιβράβευση αναγνωρίστηκαν τα επιτεύγματα του Μιχάλη Περβολαράκη για τη φετινή σεζόν, καθώς κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς (Player of the Year), στην περιφέρεια της Δυτικής Ακτής.

Με τη βοήθεια του Μιχάλη, η Portland Pilots έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους στην West Coast Conference, στην ιστορία του προγράμματος.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος είναι 20 ετών και πήγε στο Πόρτλαντ από την Κύπρο, έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε το συγκεκριμένο βραβείο, στην ιστορία της ομάδας του. Είχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με 17 νίκες σε 19 αναμετρήσεις στη σεζόν (17-2), και, όπως ήταν λογικό, αγωνιζόταν από τη θέση Νο. 1 της ομάδας.

Στους αγώνες της περιφέρειας της Δυτικής Ακτής, ο ταλαντούχος Κύπριος τενίστας είχε 7 νίκες και μόλις μια ήττα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Μιχάλης κατάφερε να συμπεριληφθεί και στην All-WCC First Team, κάτι που είχε κάνει μόνο ο Filip Zivkovic (2008, 2009) στο παρελθόν, για τους Pilots.

Επιπλέον, ο Περβολαράκης συμπεριλήφθηκε και στις καλύτερες ομάδες των διπλών, μαζί με τον παρτενέρ του, Mathieu Garcia, με τον οποίο σημείωσαν ρεκόρ 9-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots