Πρωταθλητής ο Ψαρρός και το UMKC

 
Πρωταθλητής ο Ψαρρός και το UMKC
Πρωταθλητής ο Ψαρρός και το UMKC
tennisnews team Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 - 12:23

Oι UMKC "Roos" αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην Western Athletic Conference, μετά και τη νίκη τους επί του New Mexico State με 4-3, σε έναν τελικό που ο Μιχάλης Ψαρρός βοήθησε τα μέγιστα, πετυχαίνοντας νίκες στο μονό και στο διπλό.

Η ανδρική ομάδα τένις του University of Missouri - Kansas City (UMKC) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην περιφέρειά της, την Western Athletic Conference, μετά και τη νίκη της επί του πανεπιστημίου του New Mexico State, με 4-3.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στo New Mexico State Tennis Center, στην έδρα δηλαδή του New Mexico State, στην πόλη Las Cruces του New Mexico. Η γηπεδούχος ομάδα είχε ρεκόρ 17-6 πριν τον τελικό, αλλά οι "Roos" του UMKC είχαν τον τελευταίο λόγο σε αυτό το τουρνουά και κέρδισαν τον τίτλο μετά από μια συναρπαστική μέρα.

Ο Μιχάλης Ψαρρός βοήθησε όσο γινόταν την ομάδα του. Στο μονό επιβλήθηκε του Enrique Asmar με 6-3, 6-4, ενώ στα διπλά, μαζί με τον Airam Castellano, κέρδισαν τους Chris Goncalves και Luis Pliego Flores με 6-4.

Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό, καθώς στον αγώνα που ολοκληρώθηκε τελευταίος - κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 3-3 - ο Amaury Navette του UMKC επικράτησε του Sergi Espias με 8-6 στο tie-break του 3ου σετ, για να δώσει τον τίτλο στην ομάδα του, μέσα σε πανδαιμόνιο! 

"Τι εκπληκτική μέρα. Πρόσφατα είχα πει πως και οι δυο ομάδες ήθελαν αυτόν τον τίτλο και το απέδειξαν. Οι seniors μας ήταν απίθανοι σήμερα, τα πήγαν πολύ καλά. Οι αρχηγοί μας, ο Mike (Ψαρρός) και ο Uldis (Gaismins), έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν. Στο ματς που έκρινε την πρωταθλήτρια ομάδα, ο Amaury πάλεψε πολύ σκληρά. Ο τελικός θα μπορούσε να κυλήσει διαφορετικά. Δεν τα παρατήσαμε όμως και σπάσαμε την κατάρα του 4-3 ενάντια στο New Mexico State", δήλωσε ο προπονητής του UMKC, Kendell Hale.

Στο περσινό πρωτάθλημα της Western Athletic Conference, το UMKC έχασε με 4-3 από το New Mexico State 3 φορές!

UMKC - New Mexico State 4-3

Μονά:
1. Airam Castellano - Chris Goncalves 3-6, 2-6
2. Uldis Gaismins - Luis Pliego Flores 6-0, 6-3
3. Tom Kruse - Stijn de Haan 1-6, 4-6
4. Amaury Navette - Sergi Espias 6-2, 2-6, 7-6 (6)
5. Mike Psarros - Enrique Asmar 6-3, 6-4
6. Vinh Pham - Mauri Benitez 6-7 (5), 2-6

Διπλά:
1. Castellano/Psarros - Goncalves/Flores 6-4
2. Gaismins/Navette - de Haan/Benitez 6-1
3. Kruse/Pham - Asmar/Espias 5-3 δεν ολοκληρώθηκε

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots