"Στραβοπάτημα" Περβολαράκη και προβάδισμα για την Τζαμάικα

 
"Στραβοπάτημα" Περβολαράκη και προβάδισμα για την Τζαμάικα
tn team Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 - 18:14

Ο Μιχάλης Περβολαράκης πήγε για μια απίστευτη ανατροπή στο 3ο σετ, δεν την ολοκλήρωσε όμως και γνώρισε την ήττα στα 3 σετ από τον Rowland Phillips, με αποτέλεσμα η Τζαμάικα να πάρει το προβάδισμα έναντι της Ελλάδας με 1-0.

Ο Περβολαράκης πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στην αναμέτρηση, αλλά και το κακό του ξεκίνημα στο 3ο σετ, γνωρίζοντας την ήττα από τον Phillips με 6-2, 4-6, 6-3, στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας με την Τζαμάικα για τα πλέι οφ του World Group II του Davis Cup.

Πιο συγκεκριμένα, ο Phillips κέρδισε τους 8 από τους 9 πρώτους πόντους της αναμέτρησης και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0. Διατήρησε τον έλεγχο στο σετ και το προβάδισμα του ενός break, ενώ στο 8ο game "έσπασε" και 2η φορά το σερβίς του Περβολαράκη, για να κλείσει το σετ με 6-2.

Ο Περβολαράκης απειλήθηκε νωρίς και στο 2ο σετ, αλλά επέστρεψε από το 0-1, 15-40, έσβησε 3 break points συνολικά στο 2ο game και ισοφάρισε σε 1-1. Μερικά λεπτά αργότερα, μετά από ένα ακόμα δύσκολο service game, ο Έλληνας τενίστας έκανε το πρώτο του break στο παιχνίδι και πέρασε μπροστά με 5-4 στο 2ο σετ, για να το κατακτήσει στο επόμενο game με το σεβρίς του (6-4).

Στο 3ο σετ ωστόσο είχε κακό ξεκίνημα ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.402 στην παγκόσμια κατάταξη, που υπέστη απανωτά break και έμεινε πίσω με 0-5. Δεν το έβαλε κάτω ο Μιχάλης, πάλεψε μέχρι και την τελευταία μπάλα, κατάφερε να μειώσει σε 3-5 και να σβήσει ένα match point στο 9ο game, o 28χρονος Τζαμαϊκανός όμως κράτησε τελικά το σερβίς του και "σφράγισε" τη νίκη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πέτρου Τσιτσιπά με τον Blaise Bicknell, που θα ολοκληρώσει και τη σημερινή μέρα των αγώνων στο Ace Tennis Club της Παλλήνης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots