Έκαναν το πρώτο βήμα Σκορίλας και Θάνος

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 22:17

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Αριστοτέλης Θάνος σημείωσαν νίκες στις σημερινές τους πρεμιέρες στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο και έκαναν το πρώτο βήμα για να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Ξεκίνησε σήμερα η 3η εβδομάδα των τουρνουά Futures αυτού του μήνα στο Lyttos Beach, με τους Σκορίλα και Θάνο να πετυχαίνουν νίκες και να μπαίνουν στον 2ο γύρο των προκριματικών.

Ο Θάνος επικράτησε χωρίς πρόβλημα του Ισραηλινού Aaron Cohen με 6-3, 6-1, ενώ ο Σκορίλας βρήκε σθεναρή αντίσταση για ένα σετ, αλλά την έκαμψε και κέρδισε ευκολότερα το 2ο, για να επικρατήσει του Ελβετού Thomas George Brun με 7-5, 6-1.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Γιάννης Παπουνίδης, που ηττήθηκε έπειτα από 2 κλειστά σετ από τον Κύπριο Σέργη Κυρατζή, με 6-7, 4-6. Ο Βαγγέλης Κυπριώτης επίσης έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Ολλανδό Dax Donders, Νο.13 στο ταμπλό, με 4-6, 7-5, 3-10.

Ο Γιάννης Μπροκάκης ηττήθηκε από τον κορυφαίο του ταμπλό των προκριματικών, τον Ρουμάνο David Nicholas Ionel, με 6-2, 6-2, ενώ ο Στέφανος Σχινάς από το Νο.14 του ταμπλό, τον Αμερικανό Preston Brown με 3-6, 2-6.

Τέλος, ο 16χρονος Παύλος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Maxim Khorozov με 4-6, 2-6 και ο Αιμιλιανός Πατρίκιος Ζένιου από τον Σουηδό William Alsterback, με 0-6, 1-6. Στα προκριματικά του γυναικείου τουρνουά, η Όλγα Αγιούς ηττήθηκε από την Ιταλίδα Aurora Urso, με 0-6, 0-6.

Αύριο θα συνεχιστούν τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες. Ο Αριστοτέλης Θάνος θα παίξει με τον Σλοβένο Marsel Znuderl, o Αλέξανδρος Σκορίλας με ακόμη έναν Ελβετό, τον Luca Gian Tanner, ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν οι Μαρία Ελένη Πούλκα, Χαρά Μεϊδάνη, Μαρία Βασιλειάdh και Έλλη Λογοθέτη, που πέρασαν με bye στον 2ο προκριματικό γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots