Το Beach Tennis στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

 
Το Beach Tennis στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες
Το Beach Tennis στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες
tennisnews team Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 8:33

Πλούσια ήταν η ελληνική εκπροσώπηση στο άθλημα του Beach Tennis στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στην Πάτρα αυτή την εβδομάδα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Στο τουρνουά των ανδρών, τη μια από τις δυο ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν οι Γιάννης Δημόπουλος και Γιώργος Μαρτίνης. Οι δυο Έλληνες αθλητές κέρδισαν την ομάδα της Κύπρου, που αποτελείται από τους Μάριο Βυρίδη και Σπύρο Γεωργίου, με 6-3, 6-4. Στη συνέχεια, ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τους Γάλλους Nicolas Gianotti και Mathieu Guegano, με 6-3, 6-3.

Στη φάση των "16" ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Γρηγόρης Ράπτης και Γιώργος Καραβασίλης, που εκπροσώπησαν την άλλη ελληνική ομάδα των ανδρών. Οι δυο αθλητές μας, ηττήθηκαν από την πολύ δυνατή ιταλική ομάδα των Mattia Spoto και Diego Bollettinari, με 6-1, 6-1.

Στις γυναίκες, οι Αναστασία Κοκκίνου και Ασπασία Σωτηριάδου κέρδισαν τις Αλγερινές Hanine Boudjadi και Sihem Sahli, με 6-0, 6-0. Στα προημιτελικά ηττήθηκαν από τις Ιταλίδες Nicole Nobile και Ninny Jannika Valentini με 6-0, 6-0.

Η δεύτερη ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Αλεξάνδρα Τσίκα και Βαρβάρα Κατακαλίδου, ηττήθηκε από τις Γαλλίδες Marie Eve Hoarau και Mathilde Hoarau στη φάση των "16", με 6-0, 6-2.

Στο μεικτό, οι Ασπασία Σωτηριάδου και Γιώργος Μαρτίνης πέρασαν με walkover την ομάδα της Τυνησίας και ηττήθηκαν στη φάση των "16" από την Πορτογαλία, των Manuela Cristina Coelho E Castro Cunha και Henrique Jose Serrano Da Costa Freitas, με 6-1, 6-2.

Τέλος, ο Γιάννης Δημόπουλος και η Αναστασία Κοκκίνου ηττήθηκαν στη φάση των "32" από την ομάδα της Κύπρου, των Χριστόφορου Κουτρουζά και Άντριας Τσαγγαρίδου, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots