Ράφα Παγώνης: Ο 8χρονος που εντυπωσιάζει (pics+vids)

 
Ράφα Παγώνης: Ο 8χρονος που εντυπωσιάζει (pics+vids)
Ράφα Παγώνης: Ο 8χρονος που εντυπωσιάζει (pics+vids)
tennisnews team Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 17:04

Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες στα πρώτα του ενωσιακά τουρνουά στη Βάρη και στον Μαραθώνα, όπου ήταν ο μικρότερος κατά δυο χρόνια αθλητής που συμμετείχε, ο μικρός Ράφα δεν σταματάει ποτέ την προπόνηση!

Ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος δουλεύει στην ITP Greece - Elite Tennis Academy του Παντελή Μοσχούτη και της Χριστίνας Ζαχαριάδου, τους οποίους έχει και προπονητές, εντυπωσίασε στις τελευταίες του εμφανίσεις στα ενωσιακά της Βάρης και του Μαραθώνα, όπου μάλιστα ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής που έλαβε μέρος.


Άσκηση για το backhand slice με τον Ράφα Παγώνη

Εκτός από τον Μοσχούτη και τη Ζαχαριάδου, στην ομάδα του μικρού Έλληνα πρωταθλητή βρίσκονται επίσης ο πατέρας του και γυμναστής του, Βασίλης Παγώνης, καθώς και ο Θάνος Σακελλαρίου, που έχει έδρα τη Γερμανία και είναι συνοδός στα ταξίδια του. Επίσης, βασικό στέλεχος στην όλη αγωνιστική του δραστηριότητα είναι ο πρώην προπονητής του Παντελή Μοσχούτη, Andreas Klaiber.

Εκτός από τις φετινές επιτυχίες του στο ντεμπούτο του σε ενωσιακά πρωταθλήματα, ο Ράφα βγήκε πρώτος σε όλη την Ολλανδία πέρσι, σε πρωτάθλημα της κατηγορίας των 10 ετών - ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Αντιμετωπίζοντας όλες αυτές τις επιτυχίες με μεγάλη ωριμότητα, ο Ράφα δεν σταματά τη δουλειά και δείχνει κάθε μέρα τη μεγάλη θέλησή του για να κατακτήσει την κορυφή, έχοντας πίσω του μια πολύ καλή ομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots