Σεμινάρια προπονητών και παικτών από τη Lotto και την FTA

 
Σεμινάρια προπονητών και παικτών από τη Lotto και την FTA
Σεμινάρια προπονητών και παικτών από τη Lotto και την FTA
tennisnews team Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 0:51

To τμήμα τένις της Lotto σε συνεργασία με την FTA, διοργανώνουν στην ακαδημία σεμινάριο προπονητών και παικτών, στο οποίο θα μιλήσει ο διεθνούς φήμης προπονητής, Gonzalo Lopez Fabero. 

Το τμήμα τένις της Lotto, ήταν επίσημος χορηγός σε μεγάλες διοργανώσεις στη χώρα μας, όπως το Fed Cup του 2018 και το Davis Cup του 2019, ενώ βοηθάει και τις ελληνικές εθνικές ομαδες στις junior κατηγορίες. Επίσης, προσφάτως υποδέχτηκε στην ομάδα της και τον δεύτερο καλύτερο Έλληνα τενίστα, Μιχάλη Περβολαράκη. 

Όραμα του τμήματος τένις της Lotto και του επικεφαλής του, Enrique Fernandez (Fernandez Tennis Academy), είναι να οικοδομηθεί μια ισχυρή ομάδα συνεργατών και να δημιουργηθεί ένα δυναμικό δίκτυο ειδικών και παικτών του τένις, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ένα πρώτο βήμα για το έργο αυτό, είναι μια εκδήλωση που απευθύνεται στους συνεργάτες της Lotto, η οποία περιλαμβάνει σεμινάρια για παίκτες, αλλά και για προπονητές. Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στην Fernandez Tennis Academy, την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου.

Ο Gonzalo Lopez Fabero, θα περάσει το πρωινό του, εξηγώντας τις τελευταίες τάσεις στην στρατηγική και στην τακτική, όσον αφορά την προπονητική στο τένις. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσει ένα θεωρητικό σεμινάριο για αθλητές.

Ο Gonzalo Lopez είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, ο οποίος στα χρόνια που έπαιζε τένις είχε φτάσει έως το Νο.169 της παγκόσμιας κατάταξης. Ως προπονητής, συνεργάστηκε στο ATP Tour με τους Jesse Levine, Evgeny Donskoy και Julian Alonso.

Πρόγραμμα (20/12):

10:00 - 12:30 Σεμινάριο προπονητών
13:30 - 15:00 Σεμινάριο παικτών

Τα έξοδα του σεμιναρίου καλύπτονται από το Lottotennis.gr.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots