H Lotto παρουσιάζει τα αθλητικά τζάκετ της Εθνικής ομάδας (pics)

 
H Lotto παρουσιάζει τα αθλητικά τζάκετ της Εθνικής ομάδας (pics)
H Lotto παρουσιάζει τα αθλητικά τζάκετ της Εθνικής ομάδας (pics)
tennisnews team Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 - 11:39

Η Lotto παρουσιάζει τα επίσημα αθλητικά τζάκετ που φοράνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Μιχάλης Περβολαράκης και ολόκληρη η Ελληνική ομάδα στους επίσημους αγώνες της στο Davis Cup.

Σχεδιαστικά το τζάκετ ακολουθεί τις ιταλικές γραμμές που παραδοσιακά χαρακτηρίζουν τη Lotto.  Το ρούχο μπορεί να φορεθεί τόσο πριν όσο και μετά από τους αγώνες σας. Με φερμουάρ που ανοίγει πλήρως αλλά και με αντίστοιχα φερμουάρ στι τσέπες, είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση αλλά και πολλαπλές αθλητικές δραστηριότητες, με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση. Είναι διαθέσιμη σε λευκό και έχει ένα διακριτικό σήμα της Lotto στο στήθος. Οι δύο μπλε ταινίες, μία φαρδιά παράλληλη με μια στενή λεπτή ταινία, έχουν τοποθετηθεί για να σπάνε το έντονο λευκό, δίνοντας τη δυνατότητα να τη συνδιάσετε με διαφορετικούς τρόπους.

Η φόρμα έχει συνδιαστεί με μεγάλες επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας και θα σας συνοδεύει με αναμνήσεις από τις νίκες και από την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας. Είναι διαθέσιμη σε στα εξής νούμερα, S, M, L, XL.

Αγοράστε το τζάκετ πατώντας ΕΔΩ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots