Αυγενάκης: "Θα αρθούν οι περιορισμοί στο τένις"

 
Αυγενάκης: "Θα αρθούν οι περιορισμοί στο τένις"
Αυγενάκης: "Θα αρθούν οι περιορισμοί στο τένις"
tennisnews team Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 - 19:01

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε πως κατά τη Β' Φάση της άρσης των μέτρων για τον αθλητισμό, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, θα αρθούν οι περιορισμοί στο τένις, με την προϋπόθεση φυσικά να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα.

"Την προσεχή εβδομάδα θα περάσουμε στο 2ο στάδιο άρσης των περιορισμών. Με προσεκτικές κινήσεις πάντα. Διευρύνοντας λίγο τον κύκλο όσων θα έχουν δικαίωμα προπόνησης", είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στο ieidiseis.gr, όπου παρουσίασε και το εκτενές πλάνο για το τι θα ισχύσει σε κάθε άθλημα κατά το επόμενο στάδιο.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα αθλήματα, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε τι θα γίνει και στο τένις: "Θα αρθούν οι περιορισμοί στο τένις για το ευρύ κοινό, με την προϋπόθεση πάντα ότι θα τηρούν το πρόγραμμα με ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού και τα πρωτόκολλα."

Αναλυτικά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ για τη λειτουργία των γηπέδων

Οι δυο βασικοί περιορισμοί που τέθηκαν για το τένις κατά το 1ο στάδιο, είναι οι αθλούμενοι να μην είναι κάτω των 15 ετών, ενώ στους συλλόγους που άνοιξαν τα γήπεδά τους, μπορούν να αθλούνται μόνο όσοι είναι μέλη. Επίσης, σε κάθε γήπεδο επιτρέπεται να αθλούνται μόνο δυο άτομα την ίδια ώρα, ένα ανά πλευρά.

Περιμένουμε το αναλυτικό πλάνο της Β' Φάσης της άρσης των μέτρων, ώστε να υπάρχει μια πιο καθαρή εικόνα για το τι απ' αυτά δεν θα ισχύει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots