Προκήρυξη 24ου OPEN τουρνουά ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών

 
Προκήρυξη 24ου OPEN τουρνουά ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών
Προκήρυξη 24ου OPEN τουρνουά ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 16:40

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου ''Ο Σύθας'' προκηρύσσει, όπως κάθε χρόνο από το 1999, open τουρνουά τένις ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών, από 27/7 – 09/08/2020. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα τένις Ξυλοκάστρου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν γεννημένοι προ του 2008.Δεν επιτρέπεται οι συμμετοχή σε αθλητές και αθλήτριες με βαθμολογία στους επίσημους πίνακες κατάταξης της ΕΦΟΑ την 1η Αυγούστου 2019,επιτρέπεται όμως η συμμετοχή σε όσους αθλητές έχουν μηδενική βαθμολογία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ
  • ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα ταμπλό μονών ανδρών και γυναικών θα καθοριστούν ηλικιακά σε 32άρια ταμπλό βάσει αριθμού συμμετοχών. Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιουλίου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν ή και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.

Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζομένων και των διοργανωτών.

Ώρες αγώνων:

  • Δευτέρα- Παρασκευή -> 09:00-11:00 και 18:00-00:00
  • Σάββατο- Κυριακή -> 08:30-00:00
  • Λόγω καιρού θα αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες όσο αυτό είναι δυνατό

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες επιθυμούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 274303068066980676000, 6936113020 & 6948104163

Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 10:00.

Η acceptance list θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου www.oaxylokastrou.gr και στο facebook του ομίλου την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 10:00, θα οριστικοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20:00, οπότε θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των ταμπλό από την επιδιαιτητή στα γραφεία του ομίλου παρουσία οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων το επιθυμεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 20€ για μια κατηγορία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ηλικιακή τους κατηγορία και εάν θελήσουν στην κατηγορία OPEN με κόστος 20€ ανά κατηγορία.

ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Με πρώτο μας μέλημα την υγεία των αγωνιζομένων , των συνοδών τους, των θεατών αλλά και των φιλοξενούμενών μας, καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τον Covid – 19 τόσο της Ε.Φ.Ο.Α όσο και της ΓΓΑ. Επίσης θα ακολουθούνται όλες οι οδηγίες των ΚΕΑ της Γ.Γ.Π.Π που αφορούν τα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του Covid – 19. Όλες οι σχετικές οδηγίες θα είναι αναρτημένες σε σημείο εμφανές και προσβάσιμο από όλους και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ του ομίλου μας θα είναι διαθέσιμα για κάθε διευκρίνηση. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να σεβαστούν τις οδηγίες αυτές για το καλό όλων μας. ‘Άρνηση συμμόρφωσης με τις οδηγίες αυτές θα σημαίνει αποβολή από τους αγώνες.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των κανονισμών που προβλέπονται από το Σ.Β.Α.Ε.

Στους αγώνες μονών ανδρών και master γυναικών ο νικητής προκύπτει μετά την κατάκτηση 2 set.Σε περίπτωση ισοπαλίας στα set 1-1 έως τους προημιτελικούς προβλέπεται super tie break των 10 πόντων. Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.

Οι αγώνες των διπλών ανδρών θα διεξαχθούν σε δυο set των έξι games. Σε περίπτωση ισοπαλίας (μονά και διπλά) με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tie break 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων. Μόνο στους τελικούς προβλέπεται τρίτο set.

Διαιτητές του ομίλου ορίζονται υποχρεωτικά στους ημιτελικούς και τελικούς.Οι τελικοί έχουν διαιτητή και επόπτες γραμμών.

Τα μονά ανδρών και γυναικών παίζονται με καινούρια τετράδα μπάλες HEAD TOUR XT. Τα μονά αρχαρίων και όλα τα διπλά με HEAD TOUR XT χρησιμοποιημένες μια φορά .Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.

Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται.

Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).Λόγω των πολλών ταμπλό, της μεγάλης συμμετοχής που τόσα χρόνια έχει το τουρνουά και του σύντομου χρονικού διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν κωλύματα συμμετοχής (ημέρες ή και ώρες) στη δήλωση συμμετοχής και είναι υποχρεωμένοι να έχουν αγωνιστεί για τον 1ο γύρο το αργότερο έως την Κυριακή 06/08.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.

Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων. Στα ΜΟΝΑ, προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ και οι τέσσερις παίκτες. Τα γήπεδα των αγώνων θα καθορίζονται την προηγούμενη της τέλεσής τους και θα ανακοινώνονται στη σελίδα του ομίλου στο facebook.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στο facebook και σε προσωπικό email όσων είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 10:00 το πρωί. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αναστασόπουλος Ματθαίος
Δημοπούλου Τζίνα

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

Για την κατηγορία OPEN υπάρχει χρηματικό έπαθλο 100€ για τον νικητή και 50€ για τον φιναλίστ.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots