Οι ευχές του ελληνικού τένις

 
Οι ευχές του ελληνικού τένις
Οι ευχές του ελληνικού τένις
tennisnews team Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 - 13:14

Οι ευχές του ελληνικού τένις.

Όμιλος Τέννις Αμπελοκήπων: Καλή Χρονιά, Νέα Χρονιά!


Όμιλος Αντισφαίρισης Σαλαμίνας: Χρόνια Πολλά. Το 2021 να φέρει Υγεία, Ευημερία, Δημιουργία και Νέες Προσδοκίες.


Επίκουρος Πολίχνης Τένις: Καλώς μας όρισες 2021! Καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελα, τρέλα & πολλές τεννιστικές ευχές! Οπλισμένοι με υπομονή & πολύ αγάπη για το άθλημα μας μετράμε τις ώρες αντίστροφα ώστε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί μέσα στα court! Να θυμάστε οτι το τέννις είναι ένα άθλημα στο οποίο μπορείς να κερδίσεις παίρνοντας λιγότερους πόντους απο τον αντίπαλο σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά!


Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας: Happy New Year !!!!!! Wishing you a year fully loaded with happiness


Kavouri Tennis Club: Τις καλύτερες ευχές για το 2021 με υγεία, νέους στόχους και διάθεση για δημιουργία!


Όμιλος Αντισφαίρισης Βριλησσίων: Με πολλές ευχές και θετική διάθεση !!!


Kalovelonis Tennis Academy: Happy new year!!!


Chalkida Tennis Academy: Η Chalkida Tennis Academy σας εύχεται μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία, σωματική άσκηση και αισιοδοξία! Καλή Χρονιά & ευτυχισμένο το νέο έτος με γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.


Ace Tennis Academy Volos: Η ACE Tennis Academy Volos σας εύχεται μια όμορφη & δημιουργική χρονιά


Tennis Craft: Καλή χρονιά από την ομάδα της Tennis Craft !

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis Craft (@tennis_craft)


Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας: ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας σας εύχεται δημιουργικό και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου: Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις. Νέα με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές!!!


Topspin Epirus Tennis Center: Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη!!


Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Γρεβενών : Ο νέος χρόνος που 'ρχεται γουρλής κι ευλογημένος, μ' αγάπη, υγεία, προκοπή ας είναι φορτωμένος!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΕΝΙΣ Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος και απο τον Σύλλογο μας!!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΣΑΓ (@asagtennis)


Α.Ε.Κ. Τρίπολης: Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου σας εύχονται χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις. Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές!!! ΥΓΕΙΑ ... & ΧΑΡΕΣ ...

Kalovelonis Tennis Academy: Η ομάδα της Kalovelonis Tennis Academy σας εύχεται καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το νέο έτος! Σας ευχόμαστε Υγεία & πολλά τουρνουά με 2021 νίκες.


Elite Tennis Academy: Merry Christmas and a Happy New Year Everybody


Topspin Epirus Tennis Center: Μπορεί ακομη (ελπίζουμε για λίγο) να είμαστε μακριά σας, αλλά μέσα απο αυτό το βίντεο, είμαστε εδω για να σας πούμε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και υπομονή! Και να είστε όλοι και όλες σίγουροι οτι σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί!


Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας: Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, τηρώντας τα μέτρα των ειδικών επιστημόνων ελπίζοντας ότι το 2021 θα γιορτάζουμε "όπως παλιά"... Καλές γιορτές!


Δ' ένωση: Ο Πρόεδρος κ.Δημήτρης Κοτσαρίνης και τα Μέλη του Δ.Σ. της Δ΄ Ένωσης σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ευχές από την Δ΄Ένωση!

Posted by Δ Ένωση Τένις on 2020 December 22, Tuesday

Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης: Ο πρόεδρος κ.Σπύρος Ζαννιάς και τα Μέλη του Δ.Σ. σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2021, με Ελπίδα, Δύναμη και Αισιοδοξία.


Evolving Tennis Coaching: H ομάδα του ETC σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!


Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Σας ευχόμαστε... Χρόνια πολλά, Υγεία, Χαρούμενο, Δημιουργικό και χωρίς Κορονοϊό το ... 2021


Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης: ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, Υγιές και Ευτυχισμένο το 2021

Σας ενημερώνουμε ότι ο όμιλός μας θα παραμείνει κλειστός ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ 24, 26 & 31...

Posted by Ilioupolis Tennis Club on 2020 December 22, Tuesday

Όμιλος Αντισφαίρισης Σαλαμίνας:Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σαλαμίνας σας εύχεται χαρούμενα Χριστούγεννα και μια Νέα χρονιά γεμάτη Έμπνευση, Νέα Όνειρα, Δημιουργικότητα & Αισιοδοξία.

Posted by Ο.Α.Σ 'Ομιλος Αντισφαίρισης Σαλαμίνας on 2020 December 21, Monday

Eleon Tennis Academy: Merry Tennis-mas & a happy 2021.

Merry tennis-mas to all of you. Eleon team wishes you a merry Christmas and a happy new year full of happiness and health to you and your families ? ? ?

Posted by Eleon Tennis Academy on 2020 December 21, Monday

Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών: Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου, σας εύχονται Χρόνια πολλά με υγεία και αυτυχισμένο το 2021.


Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω: ο πρόεδρος Γιάννης Κουμπούρας, το Δ.Σ. και οι προπονητές σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, αγάπη και χαρά σε όλο τον κόσμο.

Posted by Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω on 2020 December 21, Monday

Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας-Corfu Lawn Tennis Club: ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του αρχαιότερου Ομίλου Αντισφαίρισης στην Ελλάδα σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία!

Posted by Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας-Corfu Lawn Tennis Club on 2020 December 21, Monday

Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης: Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα.


Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας: Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές όλων μας πραγματικότητα!


Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου: Η πρόεδρος Χαντζή Δήμητρα και το Δ.Σ. του Ομίλου σας εύχονται Καλές Γιορτές και Χρόνια πολλά!


Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου


ΑΕΚ Τρίπολης τένις:  Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα, οι αθλητές και η ακαδημία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σας εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία …


Kavouri Tennis Club: Λαμπερά και Χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία, ζωντάνια και δημιουργικότητα!!!


Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίων Αναργύρων: Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίων Αναργύρων σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!!!


Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων: Η Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και η προπονητική της ομάδα σας εύχονται καλά Χριστούγεννα με υγεία ,αγάπη και αισιοδοξία!!! Αν και είναι διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμα για να μπορέσουμε πάλι όλοι να μπούμε στις συνήθειες που αγαπαμε και στην καθημερινότητα μας!!!


My tennis time: Χαρούμενες γιορτές!


Όμιλος Τέννις Αμπελοκήπων: All I want for Christmas is Tennis!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots