Θετικός στον Covid-19 ο Περβολαράκης! (vid)

 
Θετικός στον Covid-19 ο Περβολαράκης! (vid)
tn team Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 12:20

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο Μιχάλης Περβολαράκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά την αποχώρησή του από την Αυστραλία! Απαράδεχτες συνθήκες καταγγέλλει ο Έλληνας τενίστας.


"Γεια σε όλους. Μετά από μια πτήση που ξεπέρασε τις 24 ώρες από την Αυστραλία στη Νότια Αφρική, διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός αυτή τη στιγμή και θα μπω σε καραντίνα στο Potchefstroom. Δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται, αλλά νιώθω πως πρέπει να εκφράσω την απογοήτευσή μου με τις συνθήκες στις οποίες μας έχουν εδώ"
, έγραψε στη δημοσίευσή του ο Έλληνας τενίστας.

"Μας έχουν σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς τηλεόραση και κλιματιστικό (έχει περίπου 30 βαθμούς Κελσίου). Μοιραζόμαστε την κουζίνα (που είναι μόνο για ζεστό νερό) και μοιραζόμαστε το μπάνιο και τις ντουζιέρες. Επιπλέον, μας πληροφόρησαν ότι πρέπει να πληρώσουμε 140 ευρώ την ημέρα για τη διαμονή, το φαγητό και την ιατρική περίθαλψη (ελέγχουν την πίεση και τη θερμοκρασία μας). Νιώθω πως οι συνθήκες είναι απαράδεκτες και οι κυβερνητικές αρχές θα έπρεπε να κάνουν κάτι γι' αυτό", πρόσθεσε ο Περβολαράκης, ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο από το δωμάτιο που τον έχουν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots