ΕΦΟΑ: Όλα τα έσοδα του Πανελληνίου στους πυρόπληκτους

 
O πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρης Σταματιάδης, παραδίδει το τρόπαιο του νικητή στον Αριστοτέλη Θάνο
O πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρης Σταματιάδης, παραδίδει το τρόπαιο του νικητή στον Αριστοτέλη Θάνο Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 - 14:35

Η ΕΦΟΑ ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών θα προσφερθούν στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας την τελευταία εβδομάδα.

Σαν μια ελάχιστη πρώτη συμβολή, όπως χαρακτηρίστηκε και από τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας τένις, κ. Δημήτρη Σταματιάδη, τα έσοδα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που ολοκληρώθηκε χθες στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών, θα διατεθούν στους πυροπαθείς της χώρας μας.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρη Σταματιάδη:

"Η σκέψη της οικογένειας του Ελληνικού τένις είναι στους συμπολίτες και φίλους που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται, που έχασαν τις περιουσίες τους από τη λαίλαπα της πυρκαγιάς.

Στην πατρίδα μας που καίγεται, στις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, στα ζώα που ανήμπορα χάθηκαν. Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους πυροσβέστες μας, στους εθελοντές, στους αστυνομικούς και το στρατό μας για τις τεράστιες προσπάθειες που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους καταβάλουν για να προστατέψουν την Πατρίδα και τις περιουσίες όλων μας.

Ο αθλητισμός, ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας έχει τον δικό του πολύ σημαντικό ρόλο τις δύσκολες αυτές στιγμές. Η Ε.Φ.Ο.Α. σαν ελάχιστη πρώτη συμβολή της στην ανακούφιση των πληγέντων αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που μόλις ολοκληρώθηκε και σε συνεργασία με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να προγραμματίσει δράσεις για το σκοπό αυτό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που αγωνίσθηκαν κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες , στα μέλη και το προσωπικό του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και της Ε.Φ.Ο.Α. που όλοι μαζί βοήθησαν στην ολοκλήρωση μιας πραγματικά άριστης διοργάνωσης."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots