Επίσκεψη Alex Sendegeya στη Speed Tennis Academy (pics)

 
Επίσκεψη Alex Sendegeya στη Speed Tennis Academy (pics)
tennisnews team Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 23:11

Στα πλαίσια του στόχου της να προετοιμάσει τους αθλητές της κάνοντας προπονήσεις με αθλητές άλλων χωρών υψηλού επιπέδου, η Speed Tennis Academy Hary Krystallogiannis (ATP Certified) υποδέχτηκε στην ακαδημία τον Βρετανό Alex Sendegeya.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ΑΟΠΦ και η Speed Tennis Academy ATP Certified ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Η πρώτη ATP Certified ακαδημία τένις στην Ελλάδα, ολοκληρωμένης προετοιμασίας αθλητών, με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη του τένις στη χώρα, παρέχει υψηλών προδιαγραφών προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Στα πλαίσια αυτούς του στόχου η ακαδημία δίνει και τη δυνατότητα στους αθλητές να προπονηθούν με αθλητές άλλων χωρών. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Alex Sendegeya, που επισκέφτηκε τη Speed Tennis Academy και συμμετείχε στις προπονήσεις της ακαδημίας.

Ο Alex ήταν Νο.1 στα Juniors στην Lawn Tennis Association της Μεγάλης Βρετανίας και  Νο.74 στην παγκόσμια κατάταξη Juniors. Έχει επίσης συμμετάσχει στα τουρνουά Wimbledon Juniors, US Open Juniors και Canadian Open Juniors. Τα τελευταία χρόνια, ο Sendegeya αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και στο Texas Tech University, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και από εκεί.

Είχε συμπεριληφθεί για δυο συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη ομάδα Big 12 All-Tournament Team, το 2016 στα μονά και στα διπλά και το 2017 στα μονά.

 

Δόθηκε λοιπόν η δυνατότητα στους αθλητές της Ακαδημίας να πλαισιώσουν την προπόνηση τους με έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, ν' ανταλλάξουν απόψεις σε όλα τα επίπεδα, και να γνωρίσουν μέσα από ένα τέτοιον αθλητή πράγματα και καταστάσεις του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου τένις.


O Hary Krystallogiannis

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots