Τhe Greek Shipping Tennis Tournament

 
Τhe Greek Shipping Tennis Tournament
Τhe Greek Shipping Tennis Tournament Τhe Greek Shipping Tennis Tournament
tennisnews team Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - 10:29

Το Standard Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη 10η επέτειο του «The Greek Shipping Tennis Tournament» που έχει γίνει κορυφαία στιγμή στο κοινωνικό ημερολόγιο της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010.

Στην διάρκεια των τριών ημερών του, το τουρνουά ενώνει πάνω από 100 παίκτες από 75 ναυτιλιακές εταιρείες στις επτά κατηγορίες του.

Εφέτος, το τουρνουά περιλαμβάνει τις κατηγορίες:

  • Μονά ανδρών (κάτω των 35 ετών, 36-45, 46 και άνω),
  • Μονά γυναικών
  • Διπλά ανδρών
  • Μεικτά διπλά
  • Social mixed doubles

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Winners Tennis Club στη Βάρη την Παρασκευή το απόγευμα, 6 Μαϊου, και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαϊου 2022.

Η τελετή απονομής των κυπέλων θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 12 Μαϊου 2022.

Θα καλωσορίσουμε τους επισκέπτες για την υποστήριξη των παικτών, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και φορούν μάσκες καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.

Συνεχίζοντας την παράδοση της υποστήριξης τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, φέτος, θα συγκεντρωθούν κεφάλαια για την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει ειδική φροντίδα και προστασία σε μητέρες και παιδιά.

Ευχαριστούμε τους σπόνσορες του φετινού τουρνουά Richards Hogg Lindley, Wilson, Seascape Marine & Trading Ltd και Winners Tennis Club.

Οι συμμετοχές έχουν σχεδόν συμπληρωθεί, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε και ως εναλλακτικοί παίκτες επικοινωνώντας με την κα Ηλέκτρα Πάλμερ στο e-mail Electra.Palmer@ stan dardclub . com

 

Για το Standard Club

To Standard Club είναι μια αλληλασφαλιστική εταιρεία και μέλος του International Group των P&I Clubs, το οποίο ανήκει στους πλοιοκτήτες/μέλη του και διοικείται από διοικητικό συμβούλιο που προέρχεται από μέλη-πλοιοκτήτες. Το Standard Club ασφαλίζει τα μέλη του ως προς τις ευθύνες τους προς τρίτα μέρη για πάνω από 100 χρόνια και ασφαλίζει περίπου το 10% το παγκόσμιου στόλου.

Το Standard Club είναι υπερήφανο για την ποιότητα των υπηρεσιών του προς τα μέλη του και αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανταπόκριση και την υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης.

Oι αξιώσεις διεκπεραιώνονται από ένα από τα 6 διεθνή μας γραφεία και η παγκόσμια απήχηση μας επεκτείνεται από το δίκτυο των ανταποκριτών μας.

Επίσης δίνουμε έμφαση στην οικονομική ευρωστία και σταθερότητα, κάτι που οδήγησε σε Α αξιολόγηση από την Standard & Poors και χωρίς συμπληρωματικές εισφορές στον ισολογισμό για περισσότερα από 20 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.standard-club.com

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots