Tennis Tournament 2023 - Κόκκινο Επίπεδο (pic)

 
Tennis Tournament 2023 - Κόκκινο Επίπεδο (pic)
tennisnews team Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 21:44

 

Το Tennis Tournament 2023 -Kκόκκινο Eπίπεδο είναι ένα τουρνουά για τους μικρούς μας αθλητές που γίνεται σε μικρό γήπεδο κατάλληλο για ηλικίες 5-7 ετών με χρήση κόκκινης μπάλας (75% μεγαλύτερη και πιο μαλακή από τiς κανονικές κίτρινες μπάλες). Η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά είναι 29/1/2023 Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας στην Βούλα, Αλκυονίδων 4 στο Star Sport Club.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια με έτος γέννησης 2016 - 2017 – 2018

Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται μαζί με την δήλωση συμμετοχής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις.

Δημιουργούνται όμιλοι των τεσσάρων παιδιών και παίζουν αγώνες round robin(όλοι με όλους). Οι δύο πρώτοι περνούν στην επόμενη φάση.

Οι δύο νικητές/τριες από τους ομίλους δημιουργούν ταμπλό και παίζουν αγώνες με τον νικητή να περνάει στον επόμενο γύρο μέχρι τον τελικό νικητή.

Οι αγώνες θα διεξάγονται στο ένα σετ των 10 πόντων.

Θα υπάρχει διαιτητής σε κάθε γήπεδο για την διευκόλυνση των μικρών μας αθλητών.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν την περίοδο των τουρνουά όπως αυτά ορίζονται από την Γ.Γ.Α και την Ε.Φ.Ο.Α.Ενδέχεται η αλλαγή ημερομηνίας ή ακόμα και η ακύρωση κάποιου τουρνουά σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αλλαγής του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω επιδημικών συνθηκών της Περιφέρειας.

Ισχύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟΠΟΣ

Starsportclub, Αλκυονίδων 4, Βούλα

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

2 μοκέτες (τέσσερα γήπεδα κόκκινου επιπέδου)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Θα ανακοινωθεί

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

6937637721

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Γιώργος Χατζηνικολάου: 6945993878

ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Θα ανακοινωθεί

Ταμπλό και πρόγραμμα θα ενημερώνονται καθημερινά στο facebook, Instagram όμιλος αντισφαίρισης Βούλας και στο cta.gr/news.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Μέσω email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρει απαραιτήτως, Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και όμιλο ή ακαδημία που ανήκει ο αθλητής. Επίσης απαραίτητη είναι και η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής της συμμετοχής από την τράπεζα.
  • Πληροφορίες Γιώργος Χατζηνικολάου 6945993878

Όσοι δε δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία, έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αθλητής/-τρια ενημερώσει είτε τηλεφωνικά ότι δε θα παρουσιαστεί, είτε δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του/της αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται στα 20 ευρώ. Η πληρωμή πρέπει να γίνεται πριν την λήξη των συμμετοχών την Πέμπτη 26/1 στις 19.00 μ.μ.

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους.

1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του "Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ", στην Πειραιώς με IBAN GR2701714680006468135712233

2. Στα γραφεία του "Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ" Αφροδίτης 76 Βάρη πριν το τέλος των συμμετοχών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις περιπτώσεις κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ονόματος του συμμετέχοντος και αιτιολογία συμμετοχή σε τουρνουά με το κόστος του εμβάσματος σε περίπτωση που γίνεται από άλλη τράπεζα να επιβαρύνουν τον εντολέα.Επίσης σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης πληρωμής της συμμετοχής του αθλητή με e-mail μαζί με την δήλωση συμμετοχής του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

  • Οι αθλητές/-τριες οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν την έναρξη
    του τουρνουά στη Γραμματεία. Αθλητής/-τρια που δε θα παρουσιαστεί
    εντός 10 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα
    χάνει τον αγώνα.
  • Οι αθλητές/-τριες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι από ιατρική άποψη για την ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις.

Όροι συμμετοχής:

  • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των αγωνιζομένων της δυνατότητας δημοσίευσης φωτογραφιών από τους αγώνες και τους ευρύτερους χώρους του αθλητικου ομίλου τις ημέρες του τουρνουά. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος το αντίθετο παρακαλείται να το δηλώσει στη Γραμματεία του αθλητικου ομίλου.
  • Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται την επιθυμία του "Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ", να διατηρεί τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), για να γνωστοποιούνται, με συμβατικά ή ηλεκτρονικά μέσα, ενημερωτικά έντυπα και ενημερώσεις σχετικά με υπάρχοντα ή νέα προϊόντα που αφορούν στους συμμετέχοντες, χωρίς καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μελών. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
  • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης προκήρυξης.

Ισχύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots