High Performance pre-season camp για παιδιά 10-16 ετών στο Mouratoglou Tennis Center

 
High Performance pre-season camp για παιδιά 10-16 ετών στο Mouratoglou Tennis Center
tn team Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:19

Για πρώτη φορά, το νεοσύστατο Mouratoglou Tennis Center διοργανώνει το πρώτο High Performance pre-season camp για παιδιά ηλικίας 10-16 ετών. Το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη προπόνηση πρωί και απόγευμα, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς τενίστες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Το προπονητικό team απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες. Ο Head Coach, Αριστοτέλης Μουράτογλου, θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση των παιδιών. Οι κύριοι προπονητές, Γιώργος Γιαννακόπουλος και Μάριος Κυριακόπουλος, έχουν εξαιρετική εμπειρία και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτούς στον ιστότοπο mouratogloutenniscenter.com.

Το camp θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές περιόδους: από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου και από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 11 και από τις 5 το απόγευμα έως τις 7.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση mouratogloutenniscenter.com.

Για επικοινωνία, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2108037692 ή να στείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots