WTA
Προετοιμασία στο Costa Navarino για τη Σάκκαρη (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 - 23:46

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το χορτάρι στο Costa Navarino, όπου εδώ και λίγους μήνες "στεγάζεται" το Mouratoglou Tennis Center.

Σήμερα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο γρασίδι για φέτος. Μαζί της ήταν βεβαίως ο προπονητής της, Tom Hill, καθώς και ο sparring partner της, Γιάννης Στεργίου, ο οποίος έβγαλε και μια πολύ εντυπωσιακή λόμπα με tweener.

(Βίντεο: Instagram / @tomhill95)

Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί η μεγάλη συνεργασία του Patrick Mouratoglou με το θέρετρο της Μεσσηνίας, όπου δημιουργήθηκε μόλις το δεύτερο Mouratoglou Tennis Center, μετά απ' αυτό της Joumeirah.

Η Σάκκαρη ξεκουράστηκε σωματικά και πνευματικά τις τελευταίες ημέρες, μετά από την πολύ σπουδαία πορεία που πραγματοποίησε έως τα ημιτελικά του Roland Garros.

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το 500άρι του Βερολίνου, ενώ αυτή την εβδομάδα απέσυρε τη συμμετοχή της και από το 250άρι του Bad Homburg, που σημαίνει πως θα παίξει απευθείας στο Wimbledon, το οποίο ξεκινάει σε 10 ημέρες (28 Ιουνίου - 11 Ιουλίου).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots