Η νέα δράση “Tennis Vacation” από το “In Out Court – For Better Tennis” ξεκίνησε και στην Ελλάδα (pics)

 
In Out Court – For Better Tennis
In Out Court – For Better Tennis
tennisnews team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 12:18

Σε συνεργασία με το “Anima Club” διοργανώθηκε στην Αθήνα τενιστικό camp για παιδιά και ενήλικες από την Κίνα.

Ο στόχος του camp ήταν να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας την εκμάθηση του τένις με την εξερεύνηση της Ελλάδας. Προπονητές και οι ειδικοί του "In Out Court - For Better Tennis" διασφάλισαν σε όλους τους συμμετέχοντες νέες τενιστικές δεξιότητες και βελτίωσαν το παιχνίδι τους.


Τα καθημερινά μαθήματα τένις έγιναν στα γήπεδα τένις που διαθέτει το Anima Club, ένας πολυχώρος αναψυχής στην Ανάβυσσο, με μοναδικές παροχές για μικρούς και μεγάλους.
 Η διαμονή του γκρουπ έγινε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αναβύσσου με άφθονες υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, ιδιωτική παραλία, πισίνα, και πλούσια γεύματα με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.


Ωστόσο, το camp δεν περιορίστηκε μόνο στην τενιστική εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελλάδα μέσα από ημερήσιες ταξιδιωτικές εκδρομές και βόλτες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πολιτισμό, την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία εκτός των γηπέδων τένις.
 Επισκέφθηκαν ελληνικά νησιά και αρχαιολογικούς χώρους, μαθαίνοντας την ιστορία της χώρας και απολαμβάνοντας τις ομορφιές της.


Το tennis camp αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλους τους συμμετέχοντες. Σύντομα παρόμοιες δράσεις προγραμματίζεται να λάβουν χώρο και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots