Έκλεισε το Skiathos Tennis Club εξαιτίας της κακοκαιρίας

 
Skiathos Tennis Club
Skiathos Tennis Club
tennisnews team Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:57

Η κακοκαιρία "Daniel" σάρωσε τα πάντα στην Σκιάθο και το Skiathos Tennis Club ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του.

Η Σκιάθος ήταν ένα από τα μέρη που επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία "Daniel" που "σφυροκοπά" τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Το Skiathos Tennis Club, ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων, αλλά και των εγκαταστάσεων, που υπέστησαν ζημιές.

Η ανακοίνωση του Skiathos Tennis Club:

"Αγαπητοί φίλοι του κλαμπ, με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το προσωρινό κλείσιμο του Tennis Club, εξαιτίας των καταστροφικών συνεπειών των χθεσινών ακραίων καιρικών φαινομένων. Για το ενδιαφέρον για την ασφάλεια και την αποκατάσταση των εγκαταστάσεών μας, θα είμαστε κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξή σας, σημαίνει πολλά για μας. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στη Σκιάθο και στον κόσμο της και πιστεύουμε πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Σας ευχαριστούμε ξανά όλους για την κατανόηση. Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά στα γήπεδα στο κοντινό μέλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots