Ξεκινά το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε1 στη Λάρισα

 
Ξεκινά το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε1 στη Λάρισα
tn team Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 13:23

Η πόλη της Λάρισας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, διοργανώνει το μεγαλύτερο πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης της χώρας, με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών/τριών από όλη την Ελλάδα.

Με την άριστη τεχνογνωσία και την οργανωτική τους επάρκεια, η πόλη μας και οι διοργανωτές όμιλοι: ΟΑ Νίκαιας, ΟΑ Φοίβος, Αντισφαίριση & Ζωή, Α.Σ. Νέα Πνοή, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλες τις οργανωτικές απαιτήσεις του εγχειρήματος, παρέχοντας υποδειγματική αγωνιστική φιλοξενία στους κορυφαίους αθλητές/τριες της αντισφαίρισης από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας (συμμετέχουν οι καλύτεροι βαθμολογούμενοι 56 αθλητές/τριες ανά ηλικιακή κατηγορία, παίχτες όλων των εθνικών ομάδων juniors με μεγάλη διεθνή εμπειρία και προβολή του αθλήματος στο εξωτερικό.

Συνολικά περισσότεροι από 1200 αθλητές & αθλήτριες, επισκέπτες, γονείς και προπονητές, θα φιλοξενηθούν στην περιοχή, τονώνοντας την τοπική οικονομία, αναδεικνύοντας τα σημαντικά γεωγραφικά και τουριστικά πλεονεκτήματα του νομού, στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.  

Η πόλη της Λάρισας και οι τέσσερις διοργανωτές  σύλλογοι,  ΟΑ Φοίβος Λάρισας, Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή, Α.Σ. Νέα Πνοή Λάρισας, ΟΑ Νίκαιας Λάρισας,  διαθέτουν συνολικά 17 γήπεδα στις άρτιες εγκαταστάσεις τους για την ομαλή ροή του μεγάλου όγκου των αγώνων (προκριματικά και κυρίως ταμπλό).

Το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων ξεκινά από τις 8:00 π.μ της Παρασκευής 21/10 και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Οι αγώνες των κυρίως ταμπλό αρχίζουν το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι την Δευτέρα  23 και την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Καλούμε τους φίλους του αθλήματος να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και να ενισχύσουν με την παρουσία τους το υψηλό επίπεδο των αγώνων.

Διευθύνσεις γηπέδων:
    • A.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή (Κατηγορίες 12 ετών) 

Αθλητικό κέντρο Μητσιμπόνα – Τέρμα Κοζάνης, Λάρισα
    • ΟΑ Φοίβος Λάρισας (Κατηγορίες 14 ετών), Τέρμα Ενιπέως, Λάρισα
    • Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας (Κατηγορίες 16 ετών), ΑΕΛ ARENA, Μεζούρλο
    • Α.Σ. Νέα Πνοή Αντισφαίρισης Λάρισας (Κατηγορίες 18ετών) ΑΕΛ ARENA, Μεζούρλο

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης με την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων & Κιλελέρ και χορηγό επικοινωνίας τον δημοσιογραφικό οργανισμό «Ελευθερία».

Με εκτίμηση
Οι διοργανωτές σύλλογοι
ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ  - ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ –- ΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ & ΖΩΗ – Α.Σ. ΝΕΑ ΠΝΟΗ  ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots