Συλλογή πλαστικών καπακιών από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

 
Συλλογή πλαστικών καπακιών από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
tn team Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 13:17

Ο σύλλογος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συλλέγει πλαστικά καπάκια και προσφέρει αναπηρικά αμαξίδια, ως υποστηρικτής της δράσης "Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια και προσφέρουμε αναπηρικά αμαξίδια" για 3η συνεχή χρονιά.

Το Δελτίο Τύπου:

Ο Σύλλογος μας για 3η συνεχή χρονιά είναι θερμός υποστηρικτής της Δράσης "Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια και προσφέρουμε αναπηρικά αμαξίδια".

Σας καλούμε λοιπόν και φέτος να ενισχύσετε τον όμορφο σκοπό μας και να στηρίξουμε όλοι μαζί οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία και έχουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και άπορους συνανθρώπους μας. Η προσπάθεια είναι συλλογική και γίνεται από όλη την Ελλάδα, όπως Σχολεία, Δημόσιοι φορείς, Οργανισμοί, Σύλλογοι, Εκκλησίες, Ιδρύματα, Στρατιωτικές Μονάδες, Αστυνομικά τμήματα, Επιχειρήσεις και Ιδιώτες και τους ευχαριστούμε πολύ.

Με αυτή μας την κίνηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσπάθεια συνεχίζεται διότι τα αιτήματα για αμαξίδια είναι πάρα πολλά. Σας στέλνουμε ενημέρωση για την δράση του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε και στην δική σας συμμετοχή.

Πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα, πολλαπλασιάζουμε το καθήκον μας ώστε να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Έτσι λοιπόν παρόλο τις δυσκολίες που περνούμε φέτος, με την αλλαγή που έχουμε πλέον στην καθημερινή μας ζωή και τα πράγματα που έχουν γίνει πιο περίπλοκα έχουμε ανάγκη να δώσουμε βοήθεια και αγάπη όλοι μαζί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σας περιμένουμε καθημερινά στις εγκαταστάσεις, όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογός μας στο ΔΑΚ Τρίπολης Τέρμα Καλαβρύτων μέχρι και τις 22/7 από τις 17:00 έως τις 22:00 εκτός Σαββατοκύριακου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots