Επιστρέφει το Alexandroupolis Junior Cup U14 στην Αλεξανδρούπολη

 
Επιστρέφει το Alexandroupolis Junior Cup U14 στην Αλεξανδρούπολη
tn team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - 14:03

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει διεθνές 14άρι τουρνουά της Tennis Europe, με τις συμμετοχές να αναμένονται διπλάσιες από την περσινή χρονιά και απ' όλο τον κόσμο.

Το Δελτίο Τύπου του ομίλου:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πόλη μας θα φιλοξενήσει το διεθνές τουρνουά τένις Alexandroupolis Junior Cup U14, στα πλαίσια του Tennis Europe Junior Tour, ενός θεσμού από τον οποίο πέρασαν όλα τα μεγάλα αστέρια του χώρου!

Με διπλάσιες συμμετοχές από πέρυσι, αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρο τον κόσμο, συνοδεία γονέων, προπονητών και παραγόντων του αθλήματος, θα επισκεφτούν την Αλεξανδρούπολη με στόχο την κατάκτηση του τουρνουά.

Αδιαμφισβήτητα, η διοργάνωση αυτή δίνει την ευκαιρία για προβολή της περιοχής μας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αρκεί να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν, και που θα πλαισιώσουν στο μέλλον τα επαγγελματικά ταμπλό των διεθνών διοργανώσεων. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο που αγαπάει την Αντισφαίριση, να παρακολουθήσουν τους αγώνες, απολαμβάνοντας έτσι πολύ ωραίο θέαμα και υψηλής ποιότητας τένις.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη στήριξη και τη βοήθεια τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots