Νίκες για Ματούλα και Σακελλαρίδη στην Ιταλία

 
Νίκες για Ματούλα και Σακελλαρίδη στην Ιταλία
tn team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - 19:04

Η Μάρθα Ματούλα και η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία. Στο ανδρικό τουρνουά, μετά από σχεδόν 4 ώρες "λύγισε" ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, ενώ εκτός έμεινε και ο Παύλος Τσιτσιπάς.

Με το δεξί ξεκίνησαν στο ITF W35 τουρνουά της Ιταλίας η Ματούλα και η Σακελλαρίδη, που προκρίθηκαν αμφότερες στη φάση των "16".

Η Ματούλα έβγαλε εκτός την Ιταλίδα Arianna Zucchini με 6-3, 6-4. Η Σακελλαρίδη από την πλευρά της, η οποία βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό, κέρδισε την επίσης Ιταλίδα Samira de Stefano, με 6-2, 6-3.

Αύριο θα κάνει την πρεμιέρα της στο τουρνουά της Ιταλίας και η Μιχαέλα Λάκη, η οποία σήμερα έπαιξε στο διπλό, αλλά μαζί με την Ιταλίδα Angelica Raggi ηττήθηκαν από τις Fiona Ganz και Tina Nadine Smith με 6-1, 6-2.

Στο ανδρικό τουρνουά, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά, πάλεψε για 3 ώρες και 54 λεπτά με τον Ιταλό Daniele Rapagnetta, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 7-6 (4), 6-7 (9), 6-1.

Στο Santa Margherita di Pula βρίσκεται και ο Παύλος Τσιτσιπάς, που είχε δύσκολη αποστολή στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό απέναντι στον Ιταλό Federico Iannaccone, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-2.

Αμφότεροι Σακελλαρίδης και Τσιτσιπάς θα παίξουν και διπλό αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots