WTA
Εγκατέλειψε η Osaka, στην 8άδα η Gauff (vids)

 
Εγκατέλειψε η Osaka, στην 8άδα η Gauff (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - 18:20

H Naomi Osaka προηγήθηκε με σετ και με break της Coco Gauff, όμως ήταν άτυχη και τραυματίστηκε στο 2ο σετ, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την αναμέτρηση.

Παίζοντας όλη την εβδομάδα καλό τένις στο Πεκίνο, η Osaka φαινόταν έτοιμη για να κάνει και το κάτι παραπάνω σήμερα, αντιμετωπίζοντας το Νο.4 του ταμπλό, την Gauff.

Παρόλο όμως που προηγήθηκε με σετ και με break στο 6-3, 4-3 - επιστρέφοντας μάλιστα από το 0-2 στο 2ο σετ - αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία λεπτά του 2ου σετ. Και αφού έχασε 3 συνεχόμενα games σε 10 λεπτά και έχασε το 2ο σετ με 6-4, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αγώνα, για να μην χειροτερέψει την κατάστασή της.

Η Osaka, η οποία φάνηκε να έχει ενοχλήσεις στην πλάτη της, είχε κερδίσει στο 1000άρι του Πεκίνου τις Lucia Bronzetti, Yulia Putintseva και Katie Volynets. Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά της μετά το "διαζύγιο" με τον Wim Fissette και την έναρξη της συνεργασίας της με τον Patrick Mouratoglou.

H Gauff, η οποία έχει περάσει από την ακαδημία του Mouratoglou, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Πεκίνου, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή qualifier, Yuliia Starodubtseva. H Starodubtseva κάνει το τουρνουά της ζωής της και νωρίτερα απέκλεισε την Anna Kalinskaya, No.10 στο ταμπλό, με 7-5, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots