ATP
Συνεχίζει την υπεράσπιση ο Sinner (vids)

 
Συνεχίζει την υπεράσπιση ο Sinner (vids)
© USTA
tn team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:09

Ο Jannik Sinner υπερκέρασε και το εμπόδιο του Jiri Lehecka, για να μπει στους "4" του Πεκίνου και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ανεπηρέαστος απ' όλες τις εξελίξεις της υπόθεσής του με το ντόπινγκ και την έφεση της WADA στο CAS μένει ο Sinner στο αγωνιστικό κομμάτι, που συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο 500άρι του Πεκίνο.

Στα προημιτελικά του China Open, το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε του Lehecka με 6-2, 7-6 (6) και έφτασε τις 14 διαδοχικές νίκες στο tour.

Ο Sinner κυριάρχησε κατά κράτος στο 1ο σετ, στο οποίο έκανε break στο 4ο (3-1) και στο 8o game (6-2), για να το κλείσει αρκετά γρήγορα.

Στο 2ο σετ δυσκολεύτηκε περισσότερο, με τον πολύ ικανό Lehecka να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Στο 8ο game o Τσέχος έσβησε break point και ισοφάρισε σε 4-4, ενώ προς το τέλος του σετ είχε 2 μεγάλες διπλές ευκαιρίες για να το πάρει.

Η πρώτη ήταν στο 11ο game, όταν είχε 2 break points στο σερβίς του Sinner, στο 5-5. Η άλλη ήταν στο tie-break, όπου προηγήθηκε με 6-4 και είχε διπλό set point. Το πρώτο ήταν στο δικό του σερβίς, ο Sinner όμως έπαιξε για μια ακόμα φορά το καλύτερο τένις του στην πιο κρίσιμη στιγμή, κέρδισε 4 πόντους στη σειρά και πήρε το tie-break με 8-6, για να "σφραγίσει" την πρόκριση στα 2 σετ.

Στα ημιτελικά αύριο, ο Sinner θα αντιμετωπίσει τον Bu Yunchaokete, που συνεχίζει τις μεγάλες εμφανίσεις του και απέκλεισε το Νο.4 του ταμπλό, Andrey Rublev, με 7-5, 6-4. Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν Daniil Medvedev και Carlos Alcaraz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots