ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Σαγκάη

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Σαγκάη
© USTA
tn team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 6:36

Πιθανή νέα συνάντηση με τον Kei Nishikori θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στη Σαγκάη, αλλά και ένα πολύ δύσκολο ταμπλό στη συνέχεια, βρισκόμενος στο ίδιο μισό με τους Sinner, Alcaraz και Medvedev! Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς συγκεκριμένα θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Shanghai Masters, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Kei Nishikori και Mariano Navone. Θυμίζουμε πως είχε ηττηθεί από τον Nishikori στον επεισοδιακό αγώνα που έδωσε στο Μόντρεαλ για το Masters του Καναδά, πριν από μερικές εβδομάδες.

Αν προκριθεί στον 3ο γύρο, ο Τσιτσιπάς έχει πιθανό αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τον Daniil Medvedev. Στα προημιτελικά, Medvedev και Τσιτσιπάς διασταυρώνονται με το Νο.1 του κόσμου, Jannik Sinner, ενώ στα ημιτελικά με τον Carlos Alcaraz.

Ο Sinner θα παίξει στην πρεμιέρα του είτε με τον Taro Daniel, είτε με qualifier, και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά έχει πιθανό αντίπαλο τον Tomas Martin Etcheverry στον 3ο γύρο. Στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τον Ben Shelton και στα προημιτελικά με τους Medvedev και Τσιτσιπά.

Ο Alcaraz θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Juncheong Shang και Coleman Wong, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Nicolas Jarry και στη φάση των "16" με τον Ugo Humbert. Στα προημιτελικά ο Ισπανός μπορεί να παίξει με τον Casper Ruud ή με τον Tommy Paul.

Στο άλλο μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Novak Djokovic και Alexander Zverev, που φυσικά δεν μπορούν να συναντηθούν πριν από τα ημιτελικά. O Djokovic θα κάνει πρεμιέρα με έναν εκ των Alex Michelsen και Bu Yunchaokete, στον πρώτο του αγώνα στη Σαγκάη μετά από 5 χρόνια.

Στον 3ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Flavio Cobolli, Giovanni Mpetshi Perricard και Stan Wawrinka, στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τον Frances Tiafoe και στα προημιτελικά με τους Andrey Rublev και Grigor Dimitrov.

O Zverev από τη μεριά του θα κάνει πρεμιέρα με qualifier, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Jordan Thompson, στη 16άδα τους Lorenzo Musetti και Karen Khachanov και στα προημιτελικά τον Taylor Fritz.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Sinner - Medvedev [5]
[3] Alcaraz - Ruud [8]
[6] Rublev - Djokovic [4]
[7] Fritz - Zverev [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Shanghai Masters

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots