ATP
Ο Djokovic έπαιξε τένις στο Σινικό Τείχος! (vids)

 
Ο Djokovic έπαιξε τένις στο Σινικό Τείχος! (vids)
tn team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 9:28

Πριν παίξει στο Masters της Σαγκάης, ο Novak Djokovic έλαβε μέρος σε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε η Lacoste, παίζοντας τένις στο Σινικό Τείχος της Κίνας!

Το βράδυ της Κυριακής, μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στην Κίνα με την πρωτοβουλία της Lacoste, με ένα mini-court να στήνεται πάνω στο Σινικό Τείχος και τον Djokovic να παίζει τένις σε αυτό!

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, η βροχή δεν εμπόδισε το ιδιαίτερο αυτό event, στο οποίο συμμετείχε και ο διάσημος Κινέζος ηθοποιός, Wang Yibo.

O Djokovic, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητός στην Κίνα και μάλιστα φαίνεται να έχει εξασκήσει αρκετά και τα κινέζικά του, θα παίξει στο 1000άρι της Σαγκάης αυτή την εβδομάδα, για 1η φορά μετά από 5 χρόνια. Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρωταθλητής στο συγκεκριμένο τουρνουά, το 2013, το 2014, το 2015 και το 2018.

Σε κάθε περίπτωση αυτό θα είναι και ένα από τα τελευταία τουρνουά που θα λάβει μέρος για το 2024. Ξέρουμε πως στα μέσα του Οκτωβρίου θα συμμετέχει και στο τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας, Six Kings Slams, με το μελλοντικό του πρόγραμμα μετά απ' αυτό να παραμένει άγνωστο. Το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι πως το ATP Finals δεν αποτελεί βασικό του στόχο, επομένως αν νιώσει ότι χρειάζεται να περάσει χρόνο στο σπίτι του με την οικογένειά του, είναι πιθανό και να μην τον ξαναδούμε μετά τη Σαουδική Αραβία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots