ATP
Djokovic και Dimitrov έδωσαν σόου στη Σόφια (vid)

 
Djokovic και Dimitrov έδωσαν σόου στη Σόφια (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 5:37

Ειδικά σχεδιασμένα τζάκετ, πολλά αστεία, στριπτίζ και ένας φιλικός αγώνας, σε μια βραδιά που ήταν γεμάτη... Βαλκάνια, στη Σόφια της Βουλγαρίας, ανάμεσα στον Grigor Dimitrov και τον Novak Djokovic.

"Επανενώθηκα με τον Βούλγαρο αδερφό μου", έγραψε ο Djokovic για το φιλανθρωπικό event που έλαβε χώρα στη Σόφια, το οποίο συγκέντρωσε χρήματα για το ίδρυμα του Dimitrov, που φέρει το όνομά του.

Οι δυο τους έδωσαν έναν φιλικό αγώνα το βράδυ της Τρίτης στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, με τον Dimitrov να παίρνει τη νίκη με 6-4, 2-6, 10-6. Αυτό βέβαια μικρή σημασία είχε, αφού οι δυο Βαλκάνιοι τενίστες έδωσαν πραγματικά ένα σόου στον κόσμο.

Πριν τον αγώνα εμφανίστηκαν με ειδικά σχεδιασμένα τζιν τζάκετ, ενώ μέσα στο ματς έδωσαν και ένα διαφορετικού τύπου σόου, κάνοντας... στριπτίζ, προφανώς στα πλαίσια μιας πλάκας που ξεκίνησε από ποιον άλλον; τον Novak Djokovic!

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σόφια για δεύτερη φορά, η προηγούμενη ήταν το 2012. Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Grigor και είμαι χαρούμενος που συμβάλλω στο να βοηθήσει το ίδρυμά του", είπε ο Djokovic, ο οποίος είχε προσκαλέσει με τη σειρά του τον Dimitrov πριν 4 χρόνια και είχαν παίξει ένα φιλικό για το ίδρυμα του Novak τότε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots