ATP
Laver Cup: Απόλυτη ισορροπία μετά το τέλος της 1ης ημέρας (vids)

 
Laver Cup: Απόλυτη ισορροπία μετά το τέλος της 1ης ημέρας (vids)
tn team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 0:59

Ο Grigor Dimitrov έβαλε μπροστά την Team Europe με τη νίκη του στο μονό, στη συνέχεια όμως η Team World κέρδισε το διπλό και έτσι υπάρχει απόλυτη ισορροπία μετά το τέλος της 1ης ημέρας του Laver Cup του Βερολίνου.

Το φετινό Laver Cup αναμένεται πολύ αμφίρροπο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ.

Θυμίζουμε πως η Team World πήρε το προβάδισμα, με τη νίκη του Francisco Cerundolo επί του Casper Ruud. Στη συνέχεια η Team Europe ανέτρεψε την κατάσταση, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Θανάση Κοκκινάκη με 6-4, 6-4, ενώ ο Grigor Dimitrov κέρδισε τον Alejandro Tabilo με 7-6 (4), 7-6 (2), επιστρέφοντας από το 1-5 στο 2ο σετ!

Οι Ευρωπαίοι προηγήθηκαν με 2-1, όμως η Team World ισοφάρισε ξανά τη σειρά με την ολοκλήρωσε της 1ης ημέρας, για το 2-2, αφού πήρε το διπλό, όπου οι Taylor Fritz και Ben Shelton επικράτησαν των Carlos Alcaraz και Alexander Zverev με 7-6 (5), 6-4.

Αν και επέστρεψαν από το 2-5 στο 1ο σετ, οι Alcaraz και Zverev δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τους δυο Αμερικανούς να κλείνουν τελικά το σετ στο tie-break, όπου επικράτησαν με 7-5.

Και το 2ο σετ ήταν κλειστό, με τους Fritz και Shelton να σβήνουν 4 break points στο 4ο game, να κάνουν το 2-2, για να κάνουν μερικά λεπτά το μοναδικό break του σετ και να προηγηθούν με 5-4.

Αύριο η δράση στην Uber Arena του Βερολίνου θα συνεχιστεί, με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται αργότερα. Πάντως αύριο η κάθε νίκη θα γίνει 2 πόντους και την Κυριακή 3 πόντους, με την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους να παίρνει και το τρόπαιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots