ATP
Djokovic: "Για πρώτη φορά δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια"

 
Djokovic: "Για πρώτη φορά δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια"
© USTA
tn team Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:27

Ο Novak Djokovic παραδέχτηκε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και, για του λόγου του αληθές, δεν ξέρει πότε και που θα δώσει τον επόμενο επίσημο αγώνα του, μετά από τη Σαγκάη.

"Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Ζω στη στιγμή και θα δω τι θα γίνει. Σήμερα θα παίξω εδώ στη Σόφια με τον Grigor, μετά θα πάω στην Κίνα και μετά έχω ένα τουρνουά επίδειξης στη Σαουδική Αραβία", είπε ο Djokovic, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου χθες, πριν τον φιλικό του αγώνα με τον Dimitrov στη Σόφια.

Επόμενος σταθμός για τον κάτοχο 24 Grand Slam τίτλων είναι η Σαγκάη και το Shanghai Masters (2-13 Οκτωβρίου), ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο δυνατό τουρνουά επίδειξης της Ριάντ Six Kings Slam (16-19 Οκτωβρίου). Δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το υπόλοιπο της σεζόν και, όπως είπε και στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια του Davis Cup, δεν σκέφτεται την πρόκριση στο ATP Finals.

"Μετά από αυτό (τη Σαουδική Αραβία) δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δω πως θα νιώθω και θα κρίνω τι θα κάνω. Η οικογένειά μου είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου και με τα παιδιά μου, να είμαι στην καθημερινότητά τους, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω για πολλά χρόνια", πρόσθεσε ο 37χρονος Σέρβος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots