ATP
Επιστρέφει στη δράση ο Τσιτσιπάς - rematch με Κοκκινάκη στο Laver Cup

 
Επιστρέφει στη δράση ο Τσιτσιπάς - rematch με Κοκκινάκη στο Laver Cup
© Brad Penner/USTA
tn team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:15

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι από τους πρώτους που θα αγωνιστεί στο Laver Cup του Βερολίνου, καθώς θα παίξει την 1η μέρα των αγώνων και μάλιστα απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη, από τον οποίο είχε ηττηθεί στον προηγούμενο αγώνα του, στο US Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κοκκινάκη για 3η φορά στην καριέρα του (1-1) και θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας του με τον Ελληνοαυστραλό, από τον οποίο είχε ηττηθεί με 3-1 σετ στον 1ο γύρο του US Open πριν από 3 εβδομάδες. Αυτός ήταν και ο τελευταίος του αγώνας στο tour, αφού οι ενοχλήσεις που είχε στην πλάτη τον άφησαν εκτός Βελιγραδίου και Davis Cup.

Αυτός θα είναι ο 2ος αγώνας του προγράμματος της 1ης ημέρας του Laver Cup του Βερολίνου, μετά από την αναμέτρηση του Casper Ruud με τον Francisco Cerundolo, που θα ανοίξει το πρόγραμμα στις 14:00 ώρα Ελλάδας. 

Το βράδυ θα γίνουν τα άλλα δυο παιχνίδια, με το ματς του Grigor Dimitrov με τον Alejandro Tabilo να ξεκινάει στις 20:00 και να ακολουθεί το διπλό, όπου οι Carlos Alcaraz και Alexander Zverev θα αντιμετωπίσουν τους Taylor Fritz και Ben Shelton.

Όλα τα ματς θα μεταδοθούν στην Ελλάδα από το Eurosport 1HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots