ATP
Τσιτσιπάς: Η έμπνευση από τον Borg, οι Coldplay και το... κουμάντο του Dimitrov (vid)

 
Τσιτσιπάς: Η έμπνευση από τον Borg, οι Coldplay και το... κουμάντο του Dimitrov (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:30

Όπως συνηθίζεται στο Laver Cup, η on-court συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μιλάει για τον αρχηγό του, Bjorn Borg, που μπήκε κι αυτός στη συζήτηση, για την αγάπη του για τους Coldplay, αλλά και για τον Grigor Dimitrov, που κάνει κουμάντο στις playlist στην Team Europe!

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου σήμερα. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε έναν πόντο, γιατί δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που συνέβαλα σ' αυτό", είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς από την Uber Arena, όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε τον Θανάση Κοκκινάκη με 6-1, 6-4 στην πρεμιέρα του Laver Cup του Βερολίνου.

Είχε ηττηθεί από τον ίδιο παίκτη πριν μερικές ημέρες στο US Open και η Andrea Petkovic τον ρώτησε τι άλλαξε, αφού ίσως να έκανε και την καλύτερή του εμφάνιση μετά το Monte-Carlo: "Ήταν ο team captain, αυτό ήταν διαφορετικό."

Τότε η Petkovic ζήτησε και από τον σπουδαίο Bjorn Borg να μπει στη συνέντευξη και ο Σουηδός ήρθε και αγκαλιάστηκαν με τον Τσιτσιπά: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, χρειαζόμασταν τον πόντο και ο Στέφανος έπαιξε πολύ καλό τένις. Η σειρά τώρα είναι στο 1-1 και έρχεται πολύ ωραίο τένις."

Ο Στέφανος μίλησε και για την αγάπη του για τους Coldplay, που συνδέονται με την προηγούμενη επίσκεψή του στην πόλη του Βερολίνου: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Coldplay και είχα έρθει στη συναυλία τους στο Βερολίνο."

Όσο για το αν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια και να μπουν οι Coldplay στην playlist της Team Europe: "Ο Grigor κάνει κουμάντο με την playlist (γέλια). Έχω ανακαλύψει μερικά ωραία τραγούδια που ακούει. Σίγουρα δεν είναι Coldplay, αλλά θα βάλω μερικά απ' αυτά στη δική μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots