ATP
Πήρε ρεβάνς από τον Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς (vids)

 
Πήρε ρεβάνς από τον Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς (vids)
tn team Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:46

O Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Θανάση Κοκκινάκη, για να δώσει στην Team Europe τον πρώτο της πόντο στο Laver Cup του Βερολίνου.

Τον καλύτερο αγώνα του εδώ και κάποιο καιρό έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Θανάση Κοκκινάκη, με 6-1, 6-4, παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του από τον Ελληνοαυστραλό πριν μερικές ημέρες στο US Open.

Έκανε σπουδαίο ματς ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά και έκανε συνεχόμενα break απέναντι στον Κοκκινάκη, για να προηγηθεί με 5-0 στο 1ο σετ και να το κλείσει στο 7ο game.

Δεν είχε πρόβλημα ούτε στο 2ο σετ, αφού έκανε και εκεί το break με το καλημέρα, στο 1ο game. Στο 2ο game αντιμετώπισε 2 break points με επιτυχία και αυτή ήταν η μόνη φορά που κινδύνεψε σε όλο το ματς το σερβίς του. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν επέτρεψε break point στον Κοκκινάκη, είχε ευκαιρία και για διπλό break, αλλά τελικά "σφράγισε" στο 10ο game τη νίκη, έπειτα από 81 λεπτά αγώνα.

Ο Στέφανος έδωσε τον πρώτο πόντο στην Team Europe για το φετινό Laver Cup, αφού στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, ο Francisco Cerundolo είχε κερδίσει τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots