ATP
O Cerundolo κέρδισε τον Ruud στο πρώτο παιχνίδι του Laver Cup (vid)

 
O Cerundolo κέρδισε τον Ruud στο πρώτο παιχνίδι του Laver Cup (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:04

O Francisco Cerundolo κέρδισε τον πρώτο πόντο του φετινού Laver Cup για την Team World, επικρατώντας με 2-0 σετ του Casper Ruud.

O Cerundolo έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα του φετινού Laver Cup στην Uber Arena του Βερολίνου και επικράτησε του Ruud με 6-4, 6-4.

Ο 26χρονος Αργεντινός, Νο.31 στον κόσμο, έσωσε 3 break points στο 4ο game, απέφυγε το break και αργότερα έκανε εκείνος το πρώτο break στο ματς, για να περάσει μπροστά με 4-3 στο 1ο σετ.

Διατήρησε το προβάδισμά του, έκλεισε το σετ στο 10ο game και στη συνέχεια έκανε ένα ακόμα break στο άνοιγμα του 2ου σετ, στο οποίο βρέθηκε να προηγείται και με διπλό break, στο 5-2.

Ο Ruud μείωσε προσωρινά σε 5-4, όμως δεν μπόρεσε να μείνει περισσότερο στο ματς και ο Cerundolo το έκλεισε τελικά στο 10ο game, κάνοντας και σ' αυτό το σετ το 6-4.

Για 2η φορά αγωνίστηκε στο Laver Cup ο Cerundolo, ο οποίος είχε παίξει και πέρσι στο Βανκούβερ. Αυτή ήταν η 1η νίκη του στη διοργάνωση και η Team World, η οποία ήταν πρωταθλήτρια το 2022 και το 2023, προηγείται της Team Europe με 1-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots