ATP
Dimitrov για Sinner: "Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά"

 
Dimitrov για Sinner: "Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά"
© USTA
tn team Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:03

Ο Grigor Dimitrov δεν μάσησε τα λόγια του όταν μίλησε για την υπόθεση ντόπινγκ του Jannik Sinner και ήταν ξεκάθαρος στο τι πιστεύει για το ενδεχόμενο να υπήρξε ευνοϊκή μεταχείριση στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Όπως είχα πει και στη Νέα Υόρκη, αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πως διαχειρίστηκαν την υπόθεση και πως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο στην περίπτωσή του. Υπάρχουν παίκτες που έχουν λάβει εντελώς διαφορετική διαχείριση, με τελείως διαφορετικές διαδικασίες. Αυτό με έκανε να έχω αμφιβολίες και να μιλάω για δυο μέτρα και δυο σταθμά", είπε ο Dimitrov χθες από στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Σόφια.

"Μιλάω για δυο μέτρα και δυο σταθμά, ναι. Το έχουμε δει και σε άλλα αθλήματα. Δεν είναι μυστικό ότι συμβαίνει. Μου φάνηκε πολύ περίεργος ο τρόπος που εξελίχθηκε αυτή η υπόθεση, ακόμα και εμένα, που βρίσκομαι πολλά χρόνια στο tour. Γνωρίζουμε πράγματα εκ των έσω, ειδικά το πως διοργανώνονται τα τουρνουά", πρόσθεσε ο 33χρονος Βούλγαρος.

Ο Dimitrov είχε θέσει τις αμφιβολίες του και πριν από μερικές ημέρες όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για την περίπτωση Sinner στο US Open, όμως αυτή τη φορά φάνηκε πιο θερμός, μιλώντας και στους δημοσιογράφους της πατρίδας του. Και αν δεν μπορεί να γνωρίζει συγκεκριμένα για τον Sinner, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχουν διακρίσεις και ευνοϊκές μεταχειρίσεις στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots