WTA
Νικηφόρα επιστροφή για Halep (vid)

 
Νικηφόρα επιστροφή για Halep (vid)
© Hong Kong Tennis Open
tn team Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 - 16:46

H Simona Halep επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 5 σχεδόν μήνες και κέρδισε την Arina Rodionova στο Χονγκ Κονγκ.

Στο 125άρι του Χονγκ Κονγκ συμμετέχει η Halep αυτή την εβδομάδα, η οποία επέστρεψε στη δράση από τον Μάιο, όταν είχε τον τραυματισμό στο γόνατο που την κράτησε εκτός όλο το καλοκαίρι και από τα 3 Grand Slams - είχε χάσει και το 1ο στην Αυστραλία, εξαιτίας της ποινής αποκλεισμού για ντόπινγκ που δεν είχε εκτίσει ακόμα.

Η 33χρονη Ρουμάνα πάντως, η οποία βρίσκεται στο Νο.1130 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και έφερε εις πέρας και τη σωματική δοκιμασία του να παίξει έναν γεμάτο αγώνα τριών σετ, για να κερδίσει την Rodionova, Νο.114 στον κόσμο, με 6-2, 4-6, 6-4.

Στον 2ο γύρο του Hong Kong 125 Open, η Halep θα αντιμετωπίσει την Anna Blinkova, Νο.7 στο ταμπλό, που απέκλεισε την qualifier Peangtarn Plipuech με 6-1, 6-2.

Στο μεταξύ, στις "16" προκρίθηκε και η Emma Navarro, προσφάτως ημιφιναλίστ στο US Open και Νο.8 στον κόσμο, που περιέργως επέλεξε να αγωνιστεί σε 125άρι τουρνουά αυτή την εβδομάδα. Η 23χρονη Αμερικανίδα επιβλήθηκε της Viktorija Golubic με 7-5, 6-4 και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Αυστραλή Kimberly Birrell.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots