WTA
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη

 
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη
© Lexie Wanninger/USTA
tn team Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:48

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση αυτή την εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Νέα career high για Diana Shnaider και Magdalena Frech.

Στη μόνη αλλαγή που είχαμε στο Top 10 γι' αυτή την εβδομάδα, η Barbora Krejcikova υποχώρησε 2 θέσεις και από το Νο.9 έπεσε στο Νο.11, με αποτέλεσμα η Μαρία Σάκκαρη και η Danielle Collins να κερδίσουν από μια θέση, ανεβαίνοντας στο Νο.9 και στο Νο.10 αντίστοιχα.

Δεν άλλαξε κάτι στις υπόλοιπες θέσεις της 10άδας, με την Iga Swiatek να οδηγεί την κούρσα και την Aryna Sabalenka να είναι προς το παρόν σε απόσταση ασφαλείας 2.000 βαθμών, αν και όπως έχουμε πει στο Race η διαφορά τους είναι 400 βαθμοί.

Η Jessica Pegula είναι στο Νο.3 και η Elena Rybakina στο Νο.4, με την Jasmine Paolini να βρίσκεται στο Νο.5 και την Coco Gauff στο Νο.6. Στο Νο.7 βρίσκεται η Qinwen Zheng και στο Νο.8 η Emma Navarro.

Βελτίωσε ξανά το career high της η Diana Shnaider, η οποία κέρδισε μια θέση και βρίσκεται πια στο Νο.16 του κόσμου. Νέο career high και για την πρωταθλήτρια της Γουαδαλαχάρας, Magdalena Frech, που κέρδισε 11 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.32. Η φιναλίστ της ίδιας διοργάνωσης, Olivia Gadecki, άφησε πίσω της 64 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.88, πραγματοποιώντας με εντυπωσιακό τρόπο την 1η της είσοδο στο Top 100.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots